KNORR FIX
Spaghetti Bolognese
Najniższa cena: 5,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Marynata Staropolska do mięs i drobiu zawiera najwyższej jakości przyprawy: pieprz czarny, ziele angielskie, jałowiec, liść laurowy; zioła: majeranek, rozmaryn, bazylia i warzywa: cebulę, czosnek. Tak bogaty skład mieszanki, nadaje potrawom smakcharakterystyczny dla tradycyjnej kuchni staropolskiej. Aromat białego wina zawarty w mieszance uszlachetnia smak mięsa. Marynatę można stosować do wszystkich gatunków mięs.
z naturalnymi składnikami
bez dodatku glutaminianu monosodowego
bez dodatku konserwantów
Spaghetti Bolognese
Najniższa cena: 5,99 zł
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 4,15 zł
Spaghetti Carbonara
Najniższa cena: 5,99 zł
Glazura miodowo-musztardowa z chipotle (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 4,15 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 4,15 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Nuggetsy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 4,99 zł
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Najniższa cena: 3,99 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 4,99 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 4,99 zł
Sos sałatkowy czosnkowy
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Sos sałatkowy włoski
Najniższa cena: 1,79 zł
Sos sałatkowy grecki
Najniższa cena: 1,79 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Piersi z kaczki w sosie pomarańczowym Przygotowanie 10 min Gotowanie 60 min Porcje 4 Składniki: 1 kg filetów z kaczki 4 łyżeczki Marynaty staropolskiej do miesi drobiu Kamis 500 ml soku z pomarańczy ½ łyżeczki pieprzu młotkowanego Kamis 250 ml śmietany 36 % 1 pomarańcza 1. Piersi umyj, osusz papierowym ręcznikiem, ponacinaj delikatnie skórę, następnie oprósz przyprawą od strony mięsa, odstaw na 2 godz. 2. Na suchej zimnej patelni ułóż piersi skórą do dołu, podgrzewaj powoli, aby tłuszcz się wytapiał, smaż na średnim ogniu ok. 5 min aż uzyskają złoty kolor, przewróć i smaż jeszcze 2 min. 3. Piecz 1 godz. w temperaturze 90 °C. 4. Sok gotuj razem z pieprzem w rondelku aż czterokrotnie zmniejszy objętość, dodaj śmietanę, gotuj do uzyskania konsystencji sosu. Na koniec dodaj filety z pomarańczy. 5. Kaczkę pokrój w plastry, podawaj z sosem.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów