VEGETA
Przyprawa warzywna do potraw
Najniższa cena: 1,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Któż nie zachwyca się tradycyjnym smakiem ogórków kwaszonych i sezonowych ogórków małosolnych! Ogórki kwaszone i małosolne świetnie sprawdzą się jako dodatek do kanapek, obiadu czy po prostu przekąska. Sekret tej kulinarnej specjalności kuchni polskiej tkwi w starannej recepturze opartej na świeżych ogórkach, odpowiednio dobranych proporcjach przypraw takich jak: chrzan, koper, gorczyca biała, czosnek oraz klasycznej zalewie solnej.
bez dodatku: glutaminianu sodu, barwników
Przyprawa warzywna do potraw
Najniższa cena: 1,99 zł
Przyprawa warzywna do potraw (bez glutaminianu sodu)
Najniższa cena: 5,99 zł
Czosnek granulowany
Najniższa cena: 2,29 zł
Przyprawa do rosołu BIO
Najniższa cena: 1,99 zł
Garnek chłopski
Najniższa cena: 3,99 zł
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 2,25 zł
12% taniej
Goździki mielone
Pomysł na Curry (Z tego co zostało)
Przyprawa do kebabu i gyrosa
Najniższa cena: 1,59 zł
Curry
Najniższa cena: 1,59 zł
Sól ziołowa
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do kurczaka
Najniższa cena: 1,55 zł
Przyprawa do kuchni meksykańskiej
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do ziemniaków
Najniższa cena: 1,59 zł
Koperek suszony BIO
Najniższa cena: 1,99 zł
37% taniej
Przyprawa do rosołu BIO
Najniższa cena: 1,99 zł
Przyprawa do mięsa mielonego
Najniższa cena: 1,55 zł
Pieprz czarny grubo mielony
Najniższa cena: 1,79 zł
Sól czosnkowa (drobnoziarnista)
Najniższa cena: 1,59 zł
Przyprawa do kuchni włoskiej
Najniższa cena: 1,79 zł
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej
Najniższa cena: 1,69 zł
Przyprawa do kurczaka pikantna
Najniższa cena: 1,55 zł
Tzatziki - czosnkowa przyprawa do sosu
Najniższa cena: 1,65 zł
Przyprawa do ryb z nutą cytryny
Najniższa cena: 1,79 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska
Prymat sp. z o.o. ul. Chlebowa 14, 44-337 Jastrzębie-Zdrój, Polska Tel.: +48/32/47 33 833, e-mail: prymat@prymat.pl www.prymatgroup.pl
Prymat
Marka | Prymat |
Któż nie zachwyca się doskonałym smakiem ogórków kwaszonych i sezonowych ogórków małosolnych! Sekret tej kulinarnej specjalności kuchni polskiej tkwi w starannie dobranej recepturze opartej na świeżych ogórkach, odpowiednich proporcjach przypraw takich jak: chrzan, koper, gorczyca biała, czosnek oraz klasycznej zalewie solnej. Wystarczy przygotować zalewę i w łatwy sposób uzyskać smakowite ogórki.
Tysiące przepisów znajdziesz na: DoradcaSmaku.pl
Ogórki kwaszone w ok. 20 dni ogórki małosolne w ok. 3 dni przygotuj: - ok. 3 kg ogórków gruntowych - sól Opakowanie wystarczy na ok. 6 słoików 1 l Sposób przygotowania: 1. Przygotuj zalewę, rozpuszczając sól 1 w gorącej wodzie (1 czubata łyżka stołowa soli, tj. 20 g na każdy 1 l wody). 2. Do każdego słoja o pojemności 1 l wsyp 1 czubatą łyżkę mieszanki do ogórków (ok. 7 g). 3. Następnie ułóż w każdym ze słoi umyte ogórki i zalej wcześniej przygotowaną zalewą. 4. ogórki kwaszone Słoiki zakręć szczelnie zakrętką i pozostaw w chłodnym miejscu przez kilka tygodni. ogórki małosolne Słoiki przykryj ściereczką i pozostaw przez 2-3 dni w temperaturze otoczenia. Pamiętaj, że smak ogórków zależy m.in. od: temperatury, czasu przechowywania i użytych składników.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów