PRIPRAVKA
Przyprawa do szaszłyków z rozmarynem i czosnkiem (bez dodatku soli)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Stek przyprawa gruboziarnista Prymat to nieodzowny kulinarny partner steków i medalionów z polędwicy wołowej.
Starannie dobrana kompozycja grubo mielonych przypraw oraz drobno rozgniecionego rozmarynu, dzięki czemu mięso nie przypala się na grillu.
Ponadto mieszanka zawiera gorczycę, dzięki której nie musimy już dodawać musztardy, a także kurkumę, przez co mięso nabiera pięknej, złocistej barwy.
bez dodatku substancji konserwujących, glutaminianu sodu
Przyprawa do szaszłyków z rozmarynem i czosnkiem (bez dodatku soli)
Skrzydełka meksykańskie (przyprawa grillowa z sokiem pomarańczowym)
Żeberka (przyprawa grillowa z wędzonymi pomidorami)
Sycylijska ryba (przyprawa grillowa z sokiem z limonki)
Stek po teksańsku (przyprawa grillowa z pieprzem syczuańskim)
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do bigosu
Przyprawa do kurczaka po staropolsku
Papryka słodka mielona XL
Najniższa cena: 2,99 zł
Ziele angielskie całe
Najniższa cena: 1,89 zł
Kwas cytrynowy XXL
Najniższa cena: 3,49 zł
Sól morska jodowana drobnoziarnista
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 2,79 zł
Przyprawa do kurczaka złocistego XL
Najniższa cena: 2,99 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 2,59 zł
Cukier ze skórką cytryny (do ciast i deserów)
Sól czosnkowa (drobnoziarnista)
Majeranek suszony XL
Najniższa cena: 3,69 zł
Sól ziołowa
Pomidory suszone z czosnkiem niedźwiedzim BIO
Pieprz ziołowy mielony XL
Najniższa cena: 2,99 zł
Czosnek suszony XL
Najniższa cena: 3,69 zł
Przyprawa do kawy i deserów
Pieprz czarny grubo mielony
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat
Marka | Prymat |
Bez dodatku substancji konserwujących
Grillowane steki z polędwicy wołowej Składniki: - 4 steki z polędwicy wołowej, - 4 gałązki rozmarynu. Marynata: - 1/2 opakowania przyprawy Stek grill Prymat, - 4-5 rozgniecionych ząbków czosnku, - 4 łyżki oliwy z oliwek. Do smaku: Pieprz kolorowy, Sól morska Prymat. Przygotowanie: Dokładnie wymieszać wszystkie składniki marynaty. Steki opłukać, osuszyć i natrzeć marynatą, na każdym położyć gałązkę świeżego rozmarynu. Mięso wstawić do lodówki na kilka godzin. Wyjąć z lodówki na 30 minut przed grillowaniem. Grillować po 6-8 minut z każdej strony. Gotowe mięso posolić, owinąć w folię aluminiową i odstawić na 10 minut. Przed podaniem doprawić zmielonym kolorowym pieprzem. Więcej przepisów na: www.DoradcaSmaku.pl Warto wiedzieć Aby zamarynować mięso przed grillowaniem, wystarczy połączyć przyprawę z olejem rzepakowym. Dla wzbogacenia smaku można dodać również musztardę lub miód.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów