PRIPRAVKA
Sycylijska ryba (przyprawa grillowa z sokiem z limonki)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Stek przyprawa gruboziarnista Prymat to nieodzowny kulinarny partner steków i medalionów z polędwicy wołowej.
Starannie dobrana kompozycja grubo mielonych przypraw oraz drobno rozgniecionego rozmarynu, dzięki czemu mięso nie przypala się na grillu.
Ponadto mieszanka zawiera gorczycę, dzięki której nie musimy już dodawać musztardy, a także kurkumę, przez co mięso nabiera pięknej, złocistej barwy.
bez dodatku substancji konserwujących, glutaminianu sodu
Sycylijska ryba (przyprawa grillowa z sokiem z limonki)
Skrzydełka meksykańskie (przyprawa grillowa z sokiem pomarańczowym)
Żeberka (przyprawa grillowa z wędzonymi pomidorami)
Stek po teksańsku (przyprawa grillowa z pieprzem syczuańskim)
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do szaszłyków z rozmarynem i czosnkiem (bez dodatku soli)
Przyprawa do kurczaka po staropolsku
Goździki całe
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 0,99 zł
51% taniej
Przyprawa do piernika
Przyprawa do sałatek
Przyprawa do szarlotki
Przyprawa do wołowiny
Cynamon mielony
Ziele angielskie całe
Ziele angielskie mielone
Papryka słodka mielona XL
Liście laurowe suszone
Pieprz czarny ziarnisty
Pieprz czarny mielony
Majeranek suszony
Liść laurowy suszony XL
Majeranek suszony XL
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat
| Marka | Prymat |
Bez dodatku substancji konserwujących
Grillowane steki z polędwicy wołowej Składniki: - 4 steki z polędwicy wołowej, - 4 gałązki rozmarynu. Marynata: - 1/2 opakowania przyprawy Stek grill Prymat, - 4-5 rozgniecionych ząbków czosnku, - 4 łyżki oliwy z oliwek. Do smaku: Pieprz kolorowy, Sól morska Prymat. Przygotowanie: Dokładnie wymieszać wszystkie składniki marynaty. Steki opłukać, osuszyć i natrzeć marynatą, na każdym położyć gałązkę świeżego rozmarynu. Mięso wstawić do lodówki na kilka godzin. Wyjąć z lodówki na 30 minut przed grillowaniem. Grillować po 6-8 minut z każdej strony. Gotowe mięso posolić, owinąć w folię aluminiową i odstawić na 10 minut. Przed podaniem doprawić zmielonym kolorowym pieprzem. Więcej przepisów na: www.DoradcaSmaku.pl Warto wiedzieć Aby zamarynować mięso przed grillowaniem, wystarczy połączyć przyprawę z olejem rzepakowym. Dla wzbogacenia smaku można dodać również musztardę lub miód.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów