KAMIS
Przyprawa do kurczaka złocista

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Stek przyprawa gruboziarnista Prymat to nieodzowny kulinarny partner steków i medalionów z polędwicy wołowej.
Starannie dobrana kompozycja grubo mielonych przypraw oraz drobno rozgniecionego rozmarynu, dzięki czemu mięso nie przypala się na grillu.
Ponadto mieszanka zawiera gorczycę, dzięki której nie musimy już dodawać musztardy, a także kurkumę, przez co mięso nabiera pięknej, złocistej barwy.
bez dodatku substancji konserwujących, glutaminianu sodu
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do szaszłyków z rozmarynem i czosnkiem (bez dodatku soli)
Przyprawa do kurczaka po staropolsku
Żeberka (przyprawa grillowa z wędzonymi pomidorami)
Sycylijska ryba (przyprawa grillowa z sokiem z limonki)
Skrzydełka meksykańskie (przyprawa grillowa z sokiem pomarańczowym)
Stek po teksańsku (przyprawa grillowa z pieprzem syczuańskim)
Cynamon mielony
Najniższa cena: 1,69 zł
Papryka słodka mielona XL
Goździki całe
Papryka słodka mielona
Najniższa cena: 1,69 zł
Papryka ostra mielona
Najniższa cena: 1,69 zł
Ziele angielskie całe
Najniższa cena: 1,49 zł
Kurkuma mielona
Najniższa cena: 1,69 zł
Liście laurowe suszone
Najniższa cena: 1,69 zł
Cebulka smażona
Najniższa cena: 8,99 zł
Majeranek suszony
Najniższa cena: 1,69 zł
Czosnek suszony
Najniższa cena: 1,79 zł
Chili pieprz cayenne
Najniższa cena: 1,69 zł
Natka pietruszki suszona
Najniższa cena: 1,69 zł
Przyprawa do kawy i deserów
Pieprz ziołowy mielony
Najniższa cena: 1,69 zł
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 1,99 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat sp. z o.o. ul. Chlebowa 14 44-337 Jastrzębie-Zdrój Polska
Prymat
| Marka | Prymat |
Bez dodatku substancji konserwujących
Grillowane steki z polędwicy wołowej Składniki: - 4 steki z polędwicy wołowej, - 4 gałązki rozmarynu. Marynata: - 1/2 opakowania przyprawy Stek grill Prymat, - 4-5 rozgniecionych ząbków czosnku, - 4 łyżki oliwy z oliwek. Do smaku: Pieprz kolorowy, Sól morska Prymat. Przygotowanie: Dokładnie wymieszać wszystkie składniki marynaty. Steki opłukać, osuszyć i natrzeć marynatą, na każdym położyć gałązkę świeżego rozmarynu. Mięso wstawić do lodówki na kilka godzin. Wyjąć z lodówki na 30 minut przed grillowaniem. Grillować po 6-8 minut z każdej strony. Gotowe mięso posolić, owinąć w folię aluminiową i odstawić na 10 minut. Przed podaniem doprawić zmielonym kolorowym pieprzem. Więcej przepisów na: www.DoradcaSmaku.pl Warto wiedzieć Aby zamarynować mięso przed grillowaniem, wystarczy połączyć przyprawę z olejem rzepakowym. Dla wzbogacenia smaku można dodać również musztardę lub miód.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów