DARY NATURY
Czarnuszka BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Już dziś wybierz czarnuszkę KAMIS jako dodatek do twarożków, sałatek czy chleba.
naturalnie suszona dla zachowania intensywnego smaku i aromatu
Określenie | w 100g | w jednostce |
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | ||
Wartość energetyczna (kcal) | ||
Tłuszcz (g) | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | ||
Węglowodany (g) | ||
w tym cukry (g) | ||
Białko (g) | ||
Błonnik (g) | ||
Sól (g) |
Czarnuszka BIO
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 2,99 zł
Papryka słodka mielona
Najniższa cena: 1,59 zł
Musztarda francuska (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,79 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 2,99 zł
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Mieszanka przyprawowa klasyczna
Najniższa cena: 2,89 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 6,79 zł
Pieprz cytrynowy
Najniższa cena: 2,15 zł
Mieszanka przyprawowa do kurczaka
Najniższa cena: 2,99 zł
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Najniższa cena: 8,99 zł
Mieszanka przyprawowa do karkówki
Najniższa cena: 2,99 zł
Natka pietruszki
Najniższa cena: 2,49 zł
Papryka ostra mielona
Najniższa cena: 2,25 zł
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Najniższa cena: 2,99 zł
Przyprawa do frytek i ziemniaków
Najniższa cena: 2,29 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,59 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Focaccia Przygotowanie 120 min. Pieczenie 30 min. 4 porcje Poziom trudności łatwy Składniki: 500 g mąki typ "00" 1 łyżeczka soli 1 łyżeczka cukru 8 g suchych drożdży 75 ml oliwy z oliwek 400 ml gorącej wody 2 łyżeczki Czarnuszki Kamis 1 łyżeczka soli morskiej gruboziarnistej 1. Mąkę, sól, cukier, drożdże wymieszaj. Dodaj 50 ml oliwy, gorącą wodę, wyrabiaj około 5 min., pod koniec dodaj czarnuszkę. 2. Ciasto odstaw pod przykryciem w ciepłe miejsce (ok. 30°C) na 1 godz. 3. Blachę o wymiarach ok 40 x 25 cm wyłóż papierem do pieczenia, oprósz mąką, przełóż ciasto, rozprowadź równomiernie po całej blasze ręka zwilżoną oliwą, odstaw pod przykryciem na około 1 godz. w podobnej temperaturze jak za pierwszym razem. 4. Piekarnik rozgrzej do 210°C, wyrośnięte ciasto posyp delikatnie solą morską a następnie piecz 30 min. W połowie czasu pieczenia posmaruj delikatnie pozostałą oliwą.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00