PRYMAT
Papryka ostra mielona

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Papryka w proszku jest to przyprawa otrzymywana z wysuszonych i zmielonych owoców papryki rocznej, rośliny uprawianej w tropikalnych rejonach Ameryki Środkowej i Południowej oraz w Europie Południowej. Ma aromatyczny zapach, a smak - w zależności od gatunku - ostry i palący, lub łagodny i słodki. Papryka jest podstawową przyprawą w kuchni węgierskiej, meksykańskiej, indyjskiej. Wzmacnia odporność organizmu, ma też korzystny wpływ na procesy trawienne.
mielona w całości dla zachowania pełni smaku i aromatu
Papryka ostra mielona
Papryka ostra mielona
Papryka ostra wędzona (mielona) XXL
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 3,79 zł
Anyż (gwiazdki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 3,79 zł
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Cynamon mielony (w słoiczku)
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Cynamon kora
Najniższa cena: 7,99 zł
Musztarda stołowa (łagodna)
Najniższa cena: 3,99 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 3,59 zł
Musztarda czeska (słodko-ostra)
Najniższa cena: 4,49 zł
Grzanki z bazylią i czosnkiem do sałatek i zup (chrupiący mix)
Najniższa cena: 4,99 zł
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Wanilia - laska
Najniższa cena: 19,99 zł
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Quesadillas z bobem i szynką serrano Przygotowanie 25 min Gotowanie 7 min Porcje 2 Składniki: 1 czerwona cebula pokrojona w piórka 2 łyżki oliwy 100 g pokrojonej w paski szynki serrano 500 g ugotowanego bobu 2 łyżeczki ostrej papryki Kamis ½ łyżeczki czosnku granulowanego Kamis 150 g startego żółtego sera 2 tortille 100 ml kwaśnej śmietany 1. Pokrojoną w kostkę cebulę podsmaż na oliwie. 2. Dodaj szynkę, bób i smaż 2-3 min, na koniec dopraw ostrą papryką i czosnkiem, lekko wystudź. 3. Dodaj 100 g żółtego sera i dokładnie wymieszaj. 4. W tortownicy lub formie do tarty ułóż placek tortilli, farsz, przykryj drugim plackiem, dokładnie ubij, posyp pozostałym tartym serem. 5. Piecz 7 min w temperaturze 185 °C. 6. Przed podaniem pokrój na kawałki, podawaj z kwaśną śmietaną.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów