DELECTA
Drożdże do pizzy (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 0,95 zł
0% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
bez sztucznych dodatków
Drożdże do pizzy (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 0,95 zł
0% taniej
Drożdże suszone instant (na 0,5 kg mąki)
Najniższa cena: 1,75 zł
Płatki drożdżowe nieaktywne
Najniższa cena: 18,99 zł
Drożdże uniwersalne instant (na 0,5kg mąki)
Drożdże Babuni świeże
Drożdże Babuni do słodkich wypieków świeże
Drożdże domowe świeże
Płatki drożdżowe nieaktywne
Drożdże Babuni Lux świeże (2x42g)
Płatki drożdżowe nieaktywne BIO
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Drożdże suszone bezglutenowe BIO
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 1,85 zł
Musztarda z cebulką prażoną i szalotką (łagodna)
Najniższa cena: 5,49 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 1,85 zł
Goździki całe (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
29% taniej
Ketchup łagodny
Najniższa cena: 8,75 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Posypka bomba umami
Posypka bajglowa do wszystkiego
Posypka wędzone chrupnięcie
Czosnek staropolski
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do indyka
Przyprawa kuchni włoskiej
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Drożdżówki Przygotowanie 3 godz. Gotowanie 15 min. Porcje 8 Ciasto: 8 g Drożdży suszonych Kamis 500 g mąki pszennej typ 500 80 g cukru 1/3 łyżeczki soli 250 ml mleka 3,2 % 3 jaja 100 g masła 5 ml Aromatu pomarańczowego Kamis Kruszonka: 60 g masła 50 g cukru pudru 80 g mąki Sposób przygotowania: 1. Drożdże wymieszaj z 4 łyżkami ciepłego mleka, odstaw na 15 min. 2. Mąkę wymieszaj z cukrem i solą, dodaj mleko, 2 ubite jaja, roztopione masło, aromat i wyrośnięte drożdże. 3. Wyrabiaj ciasto ok. 7 min. aż będzie gładkie i jednolite, odstaw w ciepłe miejsce na 1 godz. 4. Składniki na kruszonkę wymieszaj, rozetrzyj, odstaw do lodówki. 5. Ciasto podziel na 24 części, każdy ok. 45 g, uformuj wałki o średnicy ok. 1,5 cm. 6. Z 3 wałków zapleć luźny warkocz, zwiń w koło, łączenia umieść pod spodem. 7. Drożdżówki ułóż na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, odstaw na 30 min., następnie posmaruj rozkłóconym jajkiem, posyp kruszonką, piecz 15 min. w temp. 180°C.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów