BIO PLANET
Płatki drożdżowe nieaktywne BIO
Najniższa cena: 22,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
bez sztucznych dodatków
Płatki drożdżowe nieaktywne BIO
Najniższa cena: 22,99 zł
Drożdże domowe świeże
Drożdże Babuni do słodkich wypieków świeże
Drożdże uniwersalne instant (na 0,5kg mąki)
Drożdże do pizzy (na 0,5kg mąki)
Drożdże Babuni Lux świeże (2x42g)
Drożdże suszone instant (na 0,5 kg mąki)
Płatki drożdżowe nieaktywne
Płatki drożdżowe nieaktywne
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Drożdże suszone bezglutenowe BIO
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Najniższa cena: 3,99 zł
Cukier z wanilią
Najniższa cena: 3,35 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Cukier wanilinowy (na 0,5kg mąki)
Najniższa cena: 1,25 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,99 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Glazura miodowo-musztardowa z chipotle (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Drożdżówki Przygotowanie 3 godz. Gotowanie 15 min. Porcje 8 Ciasto: 8 g Drożdży suszonych Kamis 500 g mąki pszennej typ 500 80 g cukru 1/3 łyżeczki soli 250 ml mleka 3,2 % 3 jaja 100 g masła 5 ml Aromatu pomarańczowego Kamis Kruszonka: 60 g masła 50 g cukru pudru 80 g mąki Sposób przygotowania: 1. Drożdże wymieszaj z 4 łyżkami ciepłego mleka, odstaw na 15 min. 2. Mąkę wymieszaj z cukrem i solą, dodaj mleko, 2 ubite jaja, roztopione masło, aromat i wyrośnięte drożdże. 3. Wyrabiaj ciasto ok. 7 min. aż będzie gładkie i jednolite, odstaw w ciepłe miejsce na 1 godz. 4. Składniki na kruszonkę wymieszaj, rozetrzyj, odstaw do lodówki. 5. Ciasto podziel na 24 części, każdy ok. 45 g, uformuj wałki o średnicy ok. 1,5 cm. 6. Z 3 wałków zapleć luźny warkocz, zwiń w koło, łączenia umieść pod spodem. 7. Drożdżówki ułóż na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, odstaw na 30 min., następnie posmaruj rozkłóconym jajkiem, posyp kruszonką, piecz 15 min. w temp. 180°C.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów