PRYMAT
Papryka słodka mielona XL

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Papryka jest składnikiem dań wielu kuchni, przede wszystkim kuchni meksykańskiej, węgierskiej czy indyjskiej. Jest także niezwykle popularna w naszym kraju. Papryka słodka pozytywnie wpływa na procesy trawienne oraz wzmacnia odporność. Nadaje potrawom wyrazisty smak oraz może nadawać im barwę, na przykład w przypadku różnych sosów oraz różnych potraw, takich jak na przykład zupy. Świetnie smakuje duszona, podawana z mięsem mielonym i ryżem. Oprócz tego nadaje się doskonale do jedzenia na surowo jako składnik sałatek oraz dodatek do kanapek. Papryka słodka to produkt, który pozwoli nadać potrawom niepowtarzalny smak.
mielona w całości dla zachowania pełni smaku i aromatu
Papryka słodka mielona XL
Papryka słodka mielona
Najniższa cena: 1,69 zł
Papryka wędzona słodka (mielona)
Papryka wędzona słodka mielona
Papryka słodka mielona
Papryka czerwona mielona BIO
Papryka słodka mielona
Papryka wędzona słodka BIO
Musztarda francuska (lekko ostra)
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
26% taniej
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Cynamon mielony (w słoiczku)
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Cynamon kora
Najniższa cena: 7,99 zł
Anyż (gwiazdki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Wanilia - laska
Najniższa cena: 19,99 zł
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Pieprz kolorowy ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Czosnek granulowany mielony w całości
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Empanadas z kurczakiem Przygotowanie 20 min Gotowanie 20 min Porcje 4 Składniki: 1 pierś z kurczaka pokrojona w kostkę 1 mała cebula pokrojona w kostkę 2 łyżki oleju ½ czerwonej papryki pokrojonej w kostkę 1 duży pomidor obrany ze skóry i pokrojony w kostkę 1½ łyżki papryki słodkiej Kamis 1 łyżeczka liści kolendry Kamis 1 łyżeczka kminu rzymskiego Kamis 50 g startego żółtego sera sól, pieprz do smaku 2 opakowania ciasta francuskiego 1 jajko 1. Kurczaka i cebulę podsmaż na oleju na złoty kolor, dodaj paprykę, pomidory, przyprawy, wymieszaj, smaż 4 min. 2. Gdy farsz ostygnie, dodaj ser żółty, dopraw do smaku solą i pieprzem. 3. Z ciasta wycinaj krążki o średnicy ok. 10 cm, ułóż na nich farsz, zlep podobnie jak pierogi. 4. Blachę do piekarnika wyłóż papierem do pieczenia, ułóż empanadas, posmaruj rozkłóconym jajkiem, piecz ok. 20 min w temperaturze 195 °C. 5. Podawaj z kwaśną śmietaną lub guacamole.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów