PRYMAT
Papryka słodka mielona XL
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Papryka jest składnikiem dań wielu kuchni, przede wszystkim kuchni meksykańskiej, węgierskiej czy indyjskiej. Jest także niezwykle popularna w naszym kraju. Papryka słodka pozytywnie wpływa na procesy trawienne oraz wzmacnia odporność. Nadaje potrawom wyrazisty smak oraz może nadawać im barwę, na przykład w przypadku różnych sosów oraz różnych potraw, takich jak na przykład zupy. Świetnie smakuje duszona, podawana z mięsem mielonym i ryżem. Oprócz tego nadaje się doskonale do jedzenia na surowo jako składnik sałatek oraz dodatek do kanapek. Papryka słodka to produkt, który pozwoli nadać potrawom niepowtarzalny smak.
mielona w całości dla zachowania pełni smaku i aromatu
Papryka słodka mielona XL
Papryka słodka mielona
Papryka słodka mielona
Papryka wędzona słodka mielona
Papryka słodka mielona
Papryka czerwona mielona BIO
Papryka wędzona słodka BIO
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 2,19 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 2,19 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 2,19 zł
Ketchup łagodny
Najniższa cena: 8,75 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Musztarda z cebulką prażoną i szalotką (łagodna)
Najniższa cena: 6,19 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,49 zł
34% więcej
Nuggetsy - panierka klasyczna
Goździki całe (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Tymianek
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Empanadas z kurczakiem Przygotowanie 20 min Gotowanie 20 min Porcje 4 Składniki: 1 pierś z kurczaka pokrojona w kostkę 1 mała cebula pokrojona w kostkę 2 łyżki oleju ½ czerwonej papryki pokrojonej w kostkę 1 duży pomidor obrany ze skóry i pokrojony w kostkę 1½ łyżki papryki słodkiej Kamis 1 łyżeczka liści kolendry Kamis 1 łyżeczka kminu rzymskiego Kamis 50 g startego żółtego sera sól, pieprz do smaku 2 opakowania ciasta francuskiego 1 jajko 1. Kurczaka i cebulę podsmaż na oleju na złoty kolor, dodaj paprykę, pomidory, przyprawy, wymieszaj, smaż 4 min. 2. Gdy farsz ostygnie, dodaj ser żółty, dopraw do smaku solą i pieprzem. 3. Z ciasta wycinaj krążki o średnicy ok. 10 cm, ułóż na nich farsz, zlep podobnie jak pierogi. 4. Blachę do piekarnika wyłóż papierem do pieczenia, ułóż empanadas, posmaruj rozkłóconym jajkiem, piecz ok. 20 min w temperaturze 195 °C. 5. Podawaj z kwaśną śmietaną lub guacamole.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów