CASA DE MEXICO
Ostry sos z zielonej papryki jalapenio
Najniższa cena: 8,49 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyjątkowa przyprawa z dodatkem liści kolendry, chilii i czosnku. Mieszanka idealna do TACOS.
idealna do tacos
wyjątkowa przyprawa z dodatkiem liści kolendry, chili i czosnku
łagodny
bez dodatku glutaminianu monosodowego
bez dodatku konserwantów
Ostry sos z zielonej papryki jalapenio
Najniższa cena: 8,49 zł
Spaghetti Bolognese
Glazura miodowo-musztardowa z chipotle (do mięs i ryb)
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Spaghetti Carbonara
Musztarda grillowa (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Musztarda z cebulką prażoną i szalotką (łagodna)
Najniższa cena: 6,19 zł
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 9,99 zł
Ketchup łagodny
Najniższa cena: 8,75 zł
Goździki całe (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Nuggetsy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,49 zł
34% więcej
Gorczyca biała (nasiona)
Najniższa cena: 1,99 zł
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy
Najniższa cena: 1,49 zł
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Najniższa cena: 3,99 zł
25% taniej
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,79 zł
Krople z czekolady ciemnej (dekoracyjne)
Najniższa cena: 13,99 zł
Przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska, Polska
McCormick Polska S.A. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska, Polska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji znajdziesz na www.kamis.pl
Tacos z kurczakiem i guacamole Przygotowanie 25 min Gotowanie 5 min Poziom trudności łatwy Porcje 2 Składniki 1 opakowanie Kamis Meksykański Street Food 2 czerwone papryki oczyszczone, pokrojone na ćwiartki 1 łyżka oleju 300 g piersi z kurczaka pokrojonej w plastry 2 dojrzałe awokado, grubo pokrojone 100 g pomidorów bez nasion, pokrojonych w kostkę 4 małe tortille 100 g sałaty lodowej Sposób przygotowania: 1. Papryki umieść na blaszce i piecz w rozgrzanym piekarniku do 200°C z włączoną grzałką górną przez ok. 15 min. następnie wyjmij i umieść w torebce foliowej na 10 min. obierz i pokrój w cienkie paski. 2. Połącz połowę przyprawy z olejem w misce, dodaj kurczaka i wymieszaj. W międzyczasie podgrzej patelnię na średnim ogniu. 3. W drugiej misce połącz awokado z połową przyprawy i pomidorami. 4. Na patelni podgrzej tortille aż pojawią się ciemne znaki - zdejmij Kurczaka, podsmaż przez 3-4 min na każdej stronie. 5 Guacamole rozłóż na środku tortilli, ułóż na wierzchu pieczoną czerwoną paprykę, sałatę i kurczaka, złóż na pół Pieczone czerwone papryki są dostępne w supermarketach w słoikach.
Wyprodukowano w Polsce
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00