VEGETA
Przyprawa warzywna do potraw
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Żurek i barszcz biały to jedne z najpopularniejszych zup staropolskich. Lekko kwaskowy, pokrzepiający smak żurku zawdzięczamy przygotowanemu wcześniej zakwasowi. Zakwas można kupić lub sporządzić w domu. Przyprawa do Żurku i Barszczu Białego jest pełnąkompozycją przypraw niezbędnych do przygotowania wyśmienitego żurku i barszczu białego. Przyprawa wzbogaca również smak i aromat żurków oraz barszczy z torebek.
z naturalnymi składnikami
Przyprawa warzywna do potraw
Zioła Włoch - mieszanka przyprawowa z bazylią pomidorami i oregano
Zioła Grecji - mieszanka przyprawowa z czosnkiem i trawą cytrynową
Pieprz ziołowy mielony XL
Najniższa cena: 2,99 zł
Zioła Francji - mieszanka przyprawowa z rozmarynem majerankiem i miętą
Przyprawa warzywna do potraw (bez glutaminianu sodu)
Najniższa cena: 5,99 zł
Przyprawa do mięs z brazylijskim różowym pieprzem (bez dodatku soli)
Przyprawa do ryb ze skórką cytrynową i bazylią (bez dodatku soli)
Przyprawa amerykańska do ziemniaków i warzyw
Mieszanka do ogórków konserwowych
Najniższa cena: 1,99 zł
Posypka bajglowa do wszystkiego
Posypka bomba umami
Posypka wędzone chrupnięcie
Przyprawa do sosu tzatziki
Przyprawa do dań z fasoli
Przyprawa do dań z dyni
Przyprawa do mięsa mielonego
Przyprawa do mięsa wieprzowego
Przyprawa do potraw
Pieprz cytrynowy
Pieprz ziołowy mielony
Przyprawa do pomidorów
Burrito (mieszanka przypraw)
Zioła sycylijskie - mieszanka przyprawowa
Przyprawa do dań z makaronu
Pieprz cytrynowy
Przyprawa do jajek
Pieprz ziołowy
Tzatziki - czosnkowa przyprawa do sosu
Przyprawa warzywna do potraw (uniwersalna) bezglutenowa
Mieszanka serowa do MAC'N'CHEESE
Musztarda francuska (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,99 zł
Imbir mielony
Najniższa cena: 2,95 zł
Kardamon mielony
Najniższa cena: 5,35 zł
Sos sałatkowy francuski
Najniższa cena: 1,69 zł
Zioła prowansalskie
Najniższa cena: 2,29 zł
Gałka muszkatołowa mielona
Najniższa cena: 2,99 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Przyprawa do dań z dyni
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Nuggetsy - panierka klasyczna
Oregano
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Bez dodatku glutaminianu monosodowego Bez dodatku konserwantów
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Żurek Przygotowanie 15 min Gotowanie 120 min Porcje 6 Składniki: 400 g wędzonych żeberek 200 g szpondru wołowego 1/3 pęczka włoszczyzny 3 suszone podgrzybki 2 cebule 400 ml zakwasu 1 opakowanie Przyprawy do żurku i barszczu białego Kamis 2 łyżki chrzanu 3 łyżki śmietany 18 % 150 g białej kiełbasy 4 jaja ugotowane w koszulce sól pieprz do smaku 1. Żeberka, szponder, włoszczyznę, 1 cebulę, grzyby, zalej 3 l wody i gotuj ok. 90 min, następnie wyjmij je z wywaru. 2. Mięso z żeberek i grzyby pokrój w paski, podsmaż razem z pozostałą cebulą pokrojoną w kostkę, dodaj do wywaru, dodaj zakwas, przyprawę i gotuj jeszcze 20 min. 3. Na koniec dodaj chrzan i śmietanę. 4. Podawaj z białą kiełbasą i z jajami ugotowanymi w koszulce.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów