Instrukcje dotyczące przyrządzenia
Piec w piekarniku(Od temperatury otoczenia):1. Dobrze rozgrzać piekarnik:
225°C - Piekarnik elektryczny
Poziom 4-5 - Piekarnik gazowy
200°C - Piekarnik z termoobiegiem
Optymalny czas pieczenia może wahać się w zależności od wydajności piekarnika. W przypadku pizzy rozmrożonej należy skrócić czas pieczenia.
2. Usunąć folię położyć zamrożoną pizzę na środkowym ruszcie piekarnika.
3. Piec ok. 10-12 minut.
4. Pizza jest gotowa do spożycia kiedy ser się rozpuści a brzeg zarumieni.
Przygotowanie i stosowanie
Gotowy do spożycia po obróbce termicznej.
Przechowywanie
Chronić przed rozmrożeniem. Nie zamrażać powtórnie.
Sposób przechowywania w warunkach domowych (temperatura / okres przechowywania):
w lodówce +7°C 1 dzień
* -6°C 1 tydzień
** -12°C 2 tygodnie
*** poniżej -18°C do daty podanej na opakowaniu
Przechowywać w temperaturze poniżej -18°C
Warunki przechowywania
CHRONIĆ PRZED ROZMROŻENIEM. NIE ZAMRAŻAĆ POWTÓRNIE.