PROSTE HISTORIE VEGAN
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pizza z pieczarkami, na podpieczonym spodzie.
Proste Historie to proste sposoby na popularne dania. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich. Niezwykle puszyste i lekkie ciasto, starannie dobrane składniki i prawdziwy, gęsty sos pomidorowy to początek opowieści o pizzy, do której dopisać możesz swoje zakończenia.
Pizza i zapiekanki Proste Historie Bistro to odpowiedź na oczekiwania pokolenia konsumentów świadomych, szukających produktów smacznych, szybkich w przygotowaniu, a jednocześnie opartych na prostym, czystym składzie.
Pizza Proste Historie Bistro to zdrowsza wersja pizzy, pozbawiona niepożądanych składników, w tym oleju palmowego. Podstawę wszystkich smaków stanowi puszyste, lekkie ciasto oraz prawdziwy sos pomidorowy. Niezastąpiona podczas spotkań w gronie przyjaciół i znajomych. Pizza Proste Historie Bistro - dzielmy się nią przy wspólnym stole.
bez oleju palmowego
prawdziwy sos pomidorowy
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Pizza z pieczarkami
Pizza z pieczarkami
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
Frytki cienkie do piekarnika bezglutenowe
Cena przed obniżką: 11,29 zł
Frytki karbowane do piekarnika bezglutenowe
Frytki proste do piekarnika bezglutenowe
Słodkie maliny
Cząstki ziemniaczane ze skórką bezglutenowe
Zielone brokuły różyczki
Warzywa na patelnię orientalne bezglutenowe
Warzywa na patelnię po włosku bezglutenowe
Warzywa na patelnię po meksykańsku bezglutenowe
Warzywa na patelnię po hiszpańsku bezglutenowe
Warzywa na patelnię po polsku bezglutenowe
Warzywa na patelnię klasyczne bezglutenowe
Pyzy z mięsem mrożone
Pyzy ziemniaczane
Kalafior różyczki
Talarki ziemniaczane bezglutenowe
1. Zamrożoną pizzę wyjmij z opakowania i umieść ją na ruszcie w piekarniku rozgrzanym do temperatury 180°C-200°C. 2. Piecz przez około 14 minut, do momentu roztopienia sera i zarumienienia ciasta. Gotową pizzę możesz udekorować listkami bazylii. Ponieważ urządzenia różnią się między sobą, powyższe informacje należy traktować jako wskazówki.
Gotowy do spożycia po obróbce cieplnej.
Warunki przechowywania: w temperaturze -6°C: 1 tydzień w temperaturze -12°C: 1 miesiąc w temperaturze poniżej -18°C: Najlepiej spożyć przed końcem: data i numer partii podane w polu kodowym z boku opakowania. Chronić przed rozmrożeniem. Wyrób rozmrożony nie kwalifikuje się do powtórnego zamrożenia. Najlepiej spożyć przed końcem: / Numer partii produkcyjnej: data minimalnej trwałości i numer partii podane w polu kodowym z boku opakowania.
| Typ | Zamrażać |
ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska
Iglotex SA ul. Leśna 2, 83-220 Skórcz Polska tel. +48 58 582 42 59 fax +48 58 582 43 81 www.iglotex.pl
Proste Historie
| Marka | Iglotex |
| Marka | Proste Historie |
Podmarka Bistro
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Proste Historie to proste sposoby na popularne dania. Prostymi Historiami dzielimy się codziennie przy wspólnym stole. Poznaj jedną z nich. Niezwykle puszyste i lekkie ciasto, starannie dobrane składniki i prawdziwy, gęsty sos pomidorowy to początek opowieści o pizzy, do której dopisać możesz swoje zakończenia.
Kopytka ziemniaczane są idealnym dodatkiem do mięs. Znakomicie smakują w towarzystwie sosów warzywnych i grzybowych. Sekretem udanych kopytek jest sprężyste, aksamitne ciasto, które rozpływa się w ustach. Dzięki PROSTYM HISTORIOM, pyszne, mięciutkie kopytka pojawią się na talerzu w mgnieniu oka!
Wspieramy akcję Nie jem palmowego Chronię orangutany facebook.com/niejempalmowego
Te i wiele innych przepisów znajdziesz na: prostehistorie.com.pl facebook.com/prostehistorie infolinia 801 801 188 Opłata zgodna z taryfą Twojego operatora.
Dodaj do swojej pizzy coś ekstra. Dzięki prostym dodatkom jej smak może być za każdym razem wyjątkowy. Wiejski smak Połóż na pizzę plasterki kiszonego ogórka i podsmażony boczek. Po hiszpańsku Przed pieczeniem dodaj do pizzy kiełbasę chorizo i suszone chili. Do pizzy przygotuj lekką sałatkę Sałatę rzymską i rukolę porwij na mniejsze kawałki, polej sosem winegret i posyp pestkami słonecznika. Historia na deser Wiśnie w cieście migdałowym Rozmroź wiśnie Proste Historie i odsącz owoce z soku. Do miski wsyp 180 g mąki pszennej, dodaj 3 jajka, 100 g cukru, szczyptę soli i wymieszaj. Dodaj 250 ml mleka i rozpuszczone 60 g masła, wsyp 1 czubatą łyżkę zmielonych płatków migdałowych i łyżeczkę aromatu migdałowego. Ukręć masę na jednolite ciasto. Naczynie do zapiekania posmaruj masłem, ułóż wiśnie i zalej ciastem. Piecz 30 minut w piekarniku nagrzanym do 200°C. Serwuj posypane cukrem pudrem.
Nazwa funkcjonalna Pizza
Wariant z pieczarkami
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów