DR. OETKER GUSEPPE
Pizza z salami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pizza Feliciana Salami & Chorizo - tajemnica nowej pizzy Feliciana tkwi w cienkim i chrupiącym cieście z lekko grubszymi brzegami oraz pysznych składnikach i przyprawach. To idealna pizza, by poczuć smaki Italii.
Ser - używamy sera bez barwników
Zakwas pszenny - to naturalny składnik nadający ciastu charakterystyczny smak i konsystencję
Warzywa - są zamrażane zaraz po zbiorach dla zachowania ich oryginalnego smaku
Salami - 100 g naszego salami zostało wyprodukowane ze śr. 140 g mięsa wieprzowego
Przyprawy - zostały poddane suszeniu, by zachowały swój wyjątkowy smak i zapach
Pomidory - do sosu użyliśmy koncentratu pomidorowego, którego 100 g powstało z 600 g pomidorów
mąka PSZENNA
woda
10 % SER EDAMSKI
5,2 % salami chorizo (mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, dekstroza, przyprawy, ekstrakty przypraw, cukier, przeciwutleniacze (askorbinian sodu, ekstrakty z rozmarynu), stabilizator (azotyn sodu))
4,4 % salami (mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przeciwutleniacze (ekstrakty z rozmarynu, askorbinían sodu), przyprawy, dekstroza, ekstrakty przypraw, aromat, stabilizator (azotyn sodu))
4,2 % koncentrat pomidorowy
cebula czerwona
papryka czerwona
drożdże piekarskie
tłuszcz palmowy
cukier
olej rzepakowy
suszony zakwas PSZENNY (produkty przemiału PSZENICY, słód PSZENNY)
sól
bazylia
ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO
emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym)
substancja zagęszczająca (guma guar)
przyprawy
skrobia modyfikowana
regulator kwasowości (fosforan monowapniowy)
pietruszka
środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)
aromat
barwnik (karoteny)
Możliwa obecność: SOJA, GORCZYCA.
Przeciwutleniacze | Zawiera |
Barwniki | Zawiera |
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 320
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
g
Średnia miara (e)
Pizza z salami
Pizza warzywna z grillowaną papryką i pesto
Pizza z pieczarkami
Pizza 4 sery
CLASSICA Pizza Salame e Chorizo
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza BBQ z dynią i jalapeno
CLASSICA Pizza Quattro Formaggi
Pizza z szynką i pieczarkami i sosem czosnkowym
Pizza z szynką
Pizza margherita
Pizza z pieczarkami
Pizza z szynką
Pizza salami
Pizza z chorizo i pepperoni
Pizza z kurczakiem i szpinakiem
Pizza cztery sery
CLASSICA Pizza Speciale
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza cztery sery
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza pepperoni
Pizza Podlasiak z kindziukiem i czubrycą
Pizza cztery sery
Pizza Poznaniok z ziemniakami i czosnkiem
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii) XXL
Najniższa cena: 1,55 zł
Zakwas chlebowy żytni (na 0,5 kg mąki)
Najniższa cena: 1,75 zł
29% taniej
Aromat waniliowy
Najniższa cena: 1,99 zł
37% taniej
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Soda oczyszczona
Drożdże suszone instant (na 0,5 kg mąki)
Kwas cytrynowy
Pizza z salami
Budyń o smaku waniliowym
Budyń o smaku śmietankowym
Budyń o smaku malinowym
Kisiel o smaku poziomkowym
Kisiel o smaku mango-ananas
Kisiel o smaku malina-żurawina
Kisiel o smaku truskawka-kiwi
Piekarnik dobrze nagrzać: elektryczny/gazowy 200°C. Produkt przechowywać zamrożony do czasu przygotowania. Usunąć folię. Zamrożoną pizzę piec na kratce na środkowym poziomie piekarnika. Czas pieczenia: 13-16 minut, zależnie od piekarnika. Piec do czasu rozpuszczenia sera i zarumienienia brzegów. Przed spożyciem upewnić się, że produkt jest całkowicie upieczony.
Najlepiej spożyć przed końcem: miesiąc, rok. Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18°C (w tym przez konsumenta) do daty na boku opakowania. Produkt głęboko mrożony. Produkt rozmrożony nie kwalifikuje się do ponownego zamrożenia!
Maks. temp. °C -18
Dr. Oetker
Marka | Dr. Oetker |
Podmarka Feliciana Classica
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Dr. Oetker wspiera SOS Wioski Dziecięce