DR. OETKER GUSEPPE
Pizza z szynką i pieczarkami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Tajemnica nowej pizzy Feliciana Dr. Oetkera tkwi w cienkim i chrupiącym cieście z lekko grubszymi brzegami oraz pysznych składnikach i przyprawach. To idealna pizza, by poczuć smaki Italii.
DR. OETKER FELICIANA CLASSICA Pizza Speciale z szynką, pieczarkami i salami, to:
mąka PSZENNA
woda
9,6 % SER (MOZZARELLA, EDAMSKI)
7,4 % szynka (mięso wieprzowe, woda, skrobia modyfikowana, białko SOJOWE, sól, glukoza, cukier, stabilizatory (polifosforany, trifosforany, azotyn sodu), substancja zagęszczająca (karagen), aromaty, przeciwutleniacz (askorbinian sodu))
7,4 % pieczarki
4,2 % salami (mięso wieprzowe, tłuszcz wieprzowy, sól, przeciwutleniacze (ekstrakty z rozmarynu, askorbinian sodu), przyprawy, dekstroza, ekstrakty przypraw, aromat, stabilizator (azotyn sodu))
4,0 % koncentrat pomidorowy
drożdże piekarskie
tłuszcz palmowy
cukier
olej rzepakowy
suszony zakwas PSZENNY (produkty przemiału PSZENICY, słod PSZENNY)
sól
bazylia
przyprawy
ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO
zioła
emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym)
substancja zagęszczająca (guma guar)
regulator kwasowości (fosforan monowapniowy)
skrobia modyfikowana
koncentrat soku z cytryny
cebula w proszku
środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)
aromat
barwnik (karoteny)
Możliwa obecność: GORCZYCA.
Wartość energetyczna | 3341kJ | 40.00% | |
100 g: 997 kJ / 237 kcal | |||
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal) |
Przeciwutleniacze | Zawiera |
Barwniki | Zawiera |
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 335
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Pudełko |
Waga brutto 464
g
Średnia miara (e)
Pizza z szynką i pieczarkami
CLASSICA Pizza Salame e Chorizo
Pizza z salami
CLASSICA Pizza Speciale
Pizza 4 sery
CLASSICA Pizza Quattro Formaggi
Pizza z pieczarkami
Pizza z pieczarkami
Pizza z szynką
Pizza z szynką i pieczarkami i sosem czosnkowym
Pizza z szynką
Pizza cztery sery
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza z kurczakiem i szpinakiem
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Najniższa cena: 0,79 zł
Drożdże suszone instant (na 0,5 kg mąki)
Najniższa cena: 1,79 zł
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii) XXL
Najniższa cena: 1,55 zł
Aromat waniliowy
Najniższa cena: 1,99 zł
37% taniej
Zakwas chlebowy żytni (na 0,5 kg mąki)
Najniższa cena: 1,75 zł
29% taniej
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Soda oczyszczona
Kwas cytrynowy
Budyń o smaku waniliowym
Budyń o smaku śmietankowym
Budyń o smaku malinowym
Posypka dekoracyjna cukrowa
Kisiel o smaku poziomkowym
Kisiel o smaku truskawka-kiwi
Kisiel o smaku malina-żurawina
Kisiel o smaku mango-ananas
Piekarnik dobrze nagrzać: elektryczny/gazowy 200 °C. Produkt przechowywać zamrożony do czasu przygotowania. Usunąć folię. Zamrożoną pizzę piec na kratce na środkowym poziomie piekarnika. Czas pieczenia: 13-16 minut, zależnie od piekarnika. Piec do czasu rozpuszczenia sera i zarumienienia brzegów. Przed spożyciem upewnić się, że produkt jest całkowicie upieczony.
Najlepiej spożyć przed końcem: miesiąc, rok. Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18 °C (w tym przez konsumenta) do daty na boku opakowania. Produkt głęboko mrożony. Chronić przed rozmrożeniem! Produkt rozmrożony nie kwalifikuje się do ponownego zamrożenia!
Maks. temp. °C -18
Piec w piekarniku - Od postaci zamrożonej
ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Polska
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Polska
Dr. Oetker
Marka | Dr. Oetker |
Podmarka Feliciana Classica
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Dr. Oetker wspiera SOS Wioski Dziecięce