SO FOOD
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Szarpana wieprzowina czyli pulled pork to danie, którego przygotowanie wymaga czasu. Trzeba ją piec długo i w niskiej temperaturze, ale na to co dobre warto poczekać! Naszą wersję szarpanej wieprzowiny przygotowujemy z łopatki wieprzowej, jej smak to zasługa autorskiej receptury naszego Szefa Kuchni. Jej oryginalny smak uzyskaliśmy dzięki słodkim śliwkom, ciemnemu piwu i oczywiście właściwym proporcjom ziół i przypraw. Szarpaną wieprzowinę można jeść na obiad, na kanapce lub w bułce burgerowej!
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Kurczak w sosie tikka masala z ryżem
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Kurczak curry po indyjsku z ryżem
Chili con carne z ryżem (pikantne)
Filet z gęsi wolnogotowany z sosem żurawinowym
Kurczak po chińsku z ananasem
Kaczka duszona z warzywami
Żeberka wołowe w sosie pieczeniowym wolnogotowane (640g - 960g)
Żeberka wołowe w sosie winnym wolnogotowane (640g - 960g)
Stinco Golonka gotowana
Golonka wieprzowa klasyczna wolno gotowana (720g-1080g)
Szarpana wieprzowina w sosie śliwkowym
Szarpana wołowina BBQ
Klopsiki z indyka w sosie pomidorowym
Zupa rybna z dorsza i morszczuka (pikantna)
Zupa pomidorowa na rosole z kaczki
Krem dyniowy
Krem z pomidorów pelati
Kurczak po chińsku z ananasem
Pikantne flaki z wołowiną
Kaczka duszona z warzywami
Zupa krem z białych warzyw
Zupa krem z batatów
Zupa krem z borowikami
Zupa krem z pieczonej marchewki i soczewicy
Żurek z białą kiełbasą chrzanem i podgrzybkami
Zalewajka z podgrzybkami po łódzku
Konfitura malinowa
Konfitura z żurawiny i jabłek
Przechowywać w miejscu suchym i chłodnym. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin
Podgrzać na niewielkim ogniu, stale mieszając przez 7-10 minut.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00