MIKAKU
Pierożki gyoza z krewetkami
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Nasza zupa rybna w kolejnej odsłonie. Tym razem przygotowana na wywarze z dorsza atlantyckiego. Wyrazisty, lekko pikantny smak do tego warzywa, słodkie pomidory pelatti i oczywiście ostre przyprawy. Doskonale
rozgrzewa, ma wspaniały bogaty smak i duże kawałki dorsza i morszczuka.
Wywar gotowany na (woda, kręgosłupy z dorsza atlantyckiego (gadus morhua) 5,2% – strefa połowu FAO 27, cebula, marchew, por, pietruszka, seler, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie), pulpa pomidorowa (pomidory całe
bez skóry, sok pomidorowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), dorsz czarny (pollachius virens) 9,9% – strefa połowu FAO 27, morszczuk (merluccius capensis) 9,9% – strefa połowu FAO 47, marchew, cebula, por,
oliwa z oliwek Sansa Pomace, sól, pietruszka natka, papryka słodka, pieprz cayenne 0,01%, pieprz czarny. na (z mleka), seler
SELER, RYBY
Pierożki gyoza z krewetkami
Zupa rybna z dorsza i morszczuka (pikantna)
Makrela roślinna w sosie pomidorowym bezglutenowa BIO
Polędwiczki wieprzowe w sosie podgrzybkowym
Najniższa cena: 34,99 zł
9% taniej
Barszcz czerwony
Najniższa cena: 24,99 zł
12% taniej
Zupa pomidorowa na rosole z kaczki
Klopsiki z indyka w sosie pomidorowym
Zupa krem z batatów
Zupa krem z borowikami
Zupa krem z białych warzyw
Zupa krem z pieczonej marchewki i soczewicy
Kaczka duszona z warzywami
Żurek z białą kiełbasą chrzanem i podgrzybkami
Krem dyniowy
Krem z pomidorów pelati
Pikantne flaki z wołowiną
Kurczak po chińsku z ananasem
Szarpana wieprzowina w sosie śliwkowym
Zalewajka z podgrzybkami po łódzku
Przechowywać w pomieszczeniach suchych, chłodnych , przewiewnych, wolnych od szkodników i ich pozostałości. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin
Do spożycia po podgrzaniu