SOKOŁÓW
Wołowina po tatarsku
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wolno gotowana wołowina, którą wyróżnia wyborny smak i głęboki aromat, przypadnie do gustu każdemu wielbicielowi mięsnej tradycji. Zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu można je przygotować na grillu lub w piekarniku. W obu przypadkach z przyrządzeniem potrawy poradzi sobie nawet początkujący kucharz, a efekt zawsze będzie znakomity. Dzięki specjalnie wyselekcjonowanym przyprawom i doskonałej recepturze żeberka nie mają sobie równych i stanowią doskonałą propozycję na rodzinny obiad lub wieczorne spotkanie z przyjaciółmi.
mięso wołowe z kością (97 %) (zawiera naturalnie wytopiony tłuszcz i sok mięsny), sól, skrobia kukurydziana, cukier, wino w proszku, mąka ryżowa, cukier palony, ekstrakt słodowy, przyprawy (w tym rozmaryn), ekstrakty przypraw.
Możliwa obecność: soi, mleka (łącznie z laktozą), selera, gorczycy.
Wołowina po tatarsku
Goleń wołowa bez kości (640g-960g)
Żeberka wołowe w sosie pieczeniowym wolnogotowane (640g - 960g)
Żeberka wołowe w sosie winnym wolnogotowane (640g - 960g)
Szynka Basiuni- plastry
Najniższa cena: 7,49 zł
27% taniej
High protein kabanosy wołowe 60 g
Najniższa cena: 7,99 zł
High protein salami chips crispy
Najniższa cena: 5,99 zł
high protein parówki z piersi kurczaka 200 g
Najniższa cena: 8,99 zł
High protein beef jerky
Najniższa cena: 8,99 zł
Salami Sokołów - plastry
Najniższa cena: 8,99 zł
25% taniej
High protein kabanosy drobiowe 60 g
Najniższa cena: 6,99 zł
High protein mini snacki wędzone 60g
Najniższa cena: 6,99 zł
Stówki Parówki z szynki
Szynka Włoska - plastry
Szynka Basiuni drobiowa
Szynka drobiowa - plastry
Boczek surowy wędzony - plastry
Boczek surowy wędzony w kostce
Mięso mielone wołowe
Szynka z piersi indyka - plastry
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 godziny.
Przechowywać w temperaturze od 0 ˚C do +6 ˚C.
Na grillu: żeberka grillować na średnio rozgrzanym grillu, od 7 do 10 minut z każdej strony, obracając, do uzyskania pożądanego przyrumienienia. W międzyczasie polewać żeberka sosem z worka.
W piekarniku: wyjąć żeberka z worka foliowego i umieścić w naczyniu żaroodpornym. Piec pod przykryciem w temperaturze 180 ˚C przez 20 minut.
Pakowano próżniowo.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.