INDYKPOL
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wolno gotowana wołowina, którą wyróżnia wyborny smak i głęboki aromat, przypadnie do gustu każdemu wielbicielowi mięsnej tradycji. Zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu można je przygotować na grillu lub w piekarniku. W obu przypadkach z przyrządzeniem potrawy poradzi sobie nawet początkujący kucharz, a efekt zawsze będzie znakomity. Dzięki specjalnie wyselekcjonowanym przyprawom i doskonałej recepturze żeberka nie mają sobie równych i stanowią doskonałą propozycję na rodzinny obiad lub wieczorne spotkanie z przyjaciółmi.
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)
Golonka wieprzowa klasyczna wolno gotowana (720g-1080g)
Sztuka mięsa woł. wolnogotowana (600g-1000g)
Żeberka wołowe w sosie pieczeniowym wolnogotowane (640g - 960g)
Żeberka wołowe w sosie winnym wolnogotowane (640g - 960g)
Wołowina do szarpania wolno gotowana (600g-900g)
Ossobuco goleń woł. wolno gotowana (600g-1000g)
Żeberka woł/ wolno gotowane
Boczek surowy wędzony w kostce
Najniższa cena: 4,99 zł
Szynka Basiuni- plastry
Najniższa cena: 6,99 zł
Boczek surowy wędzony - plastry
Najniższa cena: 5,49 zł
Szynka Włoska - plastry
Najniższa cena: 8,49 zł
Kabanosy francuskie
Najniższa cena: 8,99 zł
Salami pepperoni - plastry
Frankfurterki
Najniższa cena: 7,99 zł
Kiełbasa śląska z szynki
Najniższa cena: 18,99 zł
Kabanosy polskie
Najniższa cena: 8,99 zł
Gulasz wojskowy (bez glutaminianu sodu)
Najniższa cena: 8,99 zł
Kabanosy włoskie
Najniższa cena: 8,99 zł
Mielonka wieprzowa (bez glutaminianu sodu)
Najniższa cena: 8,99 zł
Pleśniowe
Najniższa cena: 8,79 zł
Frytura wołowa z dodatkiem rozmarynu (tłuszcz wołowy do głębokiego smażenia)
Boczkowa (bez glutaminianu sodu)
Najniższa cena: 8,99 zł
Szynka konserwowa
Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 24 godziny.
Przechowywać w temperaturze od 0 ˚C do +6 ˚C.
Na grillu: żeberka grillować na średnio rozgrzanym grillu, od 7 do 10 minut z każdej strony, obracając, do uzyskania pożądanego przyrumienienia. W międzyczasie polewać żeberka sosem z worka.
W piekarniku: wyjąć żeberka z worka foliowego i umieścić w naczyniu żaroodpornym. Piec pod przykryciem w temperaturze 180 ˚C przez 20 minut.
Pakowano próżniowo.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów