SO FOOD
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Szarpana wieprzowina czyli pulled pork to danie, którego przygotowanie wymaga czasu. Trzeba ją piec długo i w niskiej temperaturze, ale na to co dobre warto poczekać! Naszą wersję szarpanej wieprzowiny przygotowujemy z łopatki wieprzowej, jej smak to zasługa autorskiej receptury naszego Szefa Kuchni. Jej oryginalny smak uzyskaliśmy dzięki słodkim śliwkom, ciemnemu piwu i oczywiście właściwym proporcjom ziół i przypraw. Szarpaną wieprzowinę można jeść na obiad, na kanapce lub w bułce burgerowej!
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Kurczak w sosie tikka masala z ryżem
Chili con carne z ryżem (pikantne)
Golonka wieprzowa klasyczna wolno gotowana (720g-1080g)
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Kurczak curry po indyjsku z ryżem
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)
Żeberka wołowe w sosie winnym wolnogotowane (640g - 960g)
Żeberka wołowe w sosie pieczeniowym wolnogotowane (640g - 960g)
Filet z gęsi wolnogotowany z sosem żurawinowym
Wieprzowina z ryżem i warzywami
Kurczak po chińsku z ananasem
Szarpana wołowina BBQ
Indyk w sosie serowym z ryżem
Kaczka duszona z warzywami
Stinco Golonka gotowana
Krem z pomidorów pelati
Klopsiki z indyka w sosie pomidorowym
Zupa krem z pieczonej marchewki i soczewicy
Zupa krem z borowikami
Zupa krem z białych warzyw
Zupa krem z batatów
Zupa pomidorowa na rosole z kaczki
Zupa rybna z dorsza i morszczuka (pikantna)
Żurek z białą kiełbasą chrzanem i podgrzybkami
Pikantne flaki z wołowiną
Kurczak po chińsku z ananasem
Szarpana wołowina BBQ
Kaczka duszona z warzywami
Zalewajka z podgrzybkami po łódzku
Krem dyniowy
Konfitura malinowa
Przechowywać w miejscu suchym i chłodnym. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin
Podgrzać na niewielkim ogniu, stale mieszając przez 7-10 minut.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00