KUCHNIA POLKI
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Szarpana wieprzowina czyli pulled pork to danie, którego przygotowanie wymaga czasu. Trzeba ją piec długo i w niskiej temperaturze, ale na to co dobre warto poczekać! Naszą wersję szarpanej wieprzowiny przygotowujemy z łopatki wieprzowej, jej smak to zasługa autorskiej receptury naszego Szefa Kuchni. Jej oryginalny smak uzyskaliśmy dzięki słodkim śliwkom, ciemnemu piwu i oczywiście właściwym proporcjom ziół i przypraw. Szarpaną wieprzowinę można jeść na obiad, na kanapce lub w bułce burgerowej!
Sajgonki z mięsem wieprzowym
Sajgonki mięsne 2 szt.
Przechowywać w miejscu suchym i chłodnym. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 48 godzin
Podgrzać na niewielkim ogniu, stale mieszając przez 7-10 minut.