SO FOOD
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
FILET Z GĘSI WOLNO GOTOWANY Z SOSEM
Wyrób garmażeryjny drobiowy z dodaną wodą, z osobno pakowaną saszetką sosu żurawinowego.
Składniki: Filet z piersi gęsi 90% ( zawiera naturalnie wytopiony tłuszcz i sok mięsny), woda, przyprawy, sól, zioła, glukoza, aromat.
SOS ŻURAWINOWY Składniki: żurawina 40%, cukier, woda, stabilizatory: pektyna, skrobia modyfikowana; naturalny aromat, sok z cytryny z zagęszczonego soku, koncentrat czarnej marchwi, substancja konserwująca: sorbinian potasu.
Brak alergenów w produkcie
Alergeny krzyżowe: Produkt może zawierać: SELER, białka MLEKA łącznie z LAKTOZA, ZBOŻA zawierające GLUTEN, SOJĘ, JAJA, GORCZYCA.
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Kurczak w sosie tikka masala z ryżem
Chili con carne z ryżem (pikantne)
Filet z gęsi wolnogotowany z sosem żurawinowym
Gulasz wieprzowy a'la strogonow z kaszą gryczaną
Kurczak po chińsku z ananasem
Kurczak curry po indyjsku z ryżem
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Polędwiczki wieprzowe w sosie podgrzybkowym
Stinco Golonka gotowana
Kebab z kurczaka
Najniższa cena: 14,65 zł
25% taniej
Zestaw rosołowy z kaczki Pekin KLASA A świeży (520g-780g)
Noga z kaczki Pekin KLASA A świeża (400g-600g)
Pasztet podlaski z kurcząt
Pasztet podlaski pomidorowy
Filet z piersi kaczki Pekin ze skórą KLASA A świeży (400g-600g)
Filet z piersi kurczaka pieczony
Kurczak w galarecie bez "E"
Wieprzowina w galarecie bez "E"
Ćwiartka wędzona z kurczaka
Indyk w galarecie bez "E"
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane łagodne
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane pikantne
Skrzydełka pieczone w marynacie klasycznej
Nuggetsy z piersi kurczaka
Filety z piersi kurczaka panierowane
Warunki przechowywania: temperatura: od + 0°C do + 6°C
Wyjmij produkt z kartonika. Przełóż zawartość opakowania foliowego ( mięso wraz z tłuszczem i galaretką) do foremki aluminiowej tak aby filet był ułożony skórą do góry. Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz ok. 25 minut w temperaturze 200°C z termoobiegiem. Wyjmij z piekarnika i polej mięso dołączonym do opakowania sosem.