WEKOWNIA
Szarpana wołowina BBQ
Najniższa cena: 52,79 zł
24% taniej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
FILET Z GĘSI WOLNO GOTOWANY Z SOSEM
Wyrób garmażeryjny drobiowy z dodaną wodą, z osobno pakowaną saszetką sosu żurawinowego.
Szarpana wołowina BBQ
Najniższa cena: 52,79 zł
24% taniej
Strogonow z mięsem wieprzowym i warzywami
Kurczak w sosie tikka masala z ryżem
Kurczak w sosie słodko-kwaśnym z ryżem
Wieprzowina z ryżem i warzywami
Kurczak w czerwonym curry z ryżem
Kurczak curry po indyjsku z ryżem
Sztuka mięsa z indyka wolnogotowana (640g-960g)
Kurczak po chińsku z ananasem
Chili con carne z ryżem (pikantne)
Indyk w sosie serowym z ryżem
Kaczka duszona z warzywami
Golonka wieprzowa klasyczna wolno gotowana (720g-1080g)
Filet z gęsi wolnogotowany z sosem żurawinowym
Stinco Golonka gotowana
Żeberka wołowe w sosie pieczeniowym wolnogotowane (640g - 960g)
Żeberka wołowe w sosie winnym wolnogotowane (640g - 960g)
Filet z kurczaka kukurydzianego klasa A (400g - 600g)
Filet z piersi kurczaka pieczony
Filet z piersi kaczki Pekin ze skórą KLASA A świeży (400g-600g)
Kurczak w galarecie bez "E"
Noga z kurczaka pieczona
Pasztet podlaski z kurcząt
Pasztet podlaski pomidorowy
Indyk w galarecie bez "E"
Perliczka w galarecie bez "E"
Filety z piersi kurczaka panierowane
Kebab z kurczaka
Nuggetsy z piersi kurczaka
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane łagodne
Polędwiczki z piersi kurczaka panierowane pikantne
Wieprzowina w galarecie bez "E"
Skrzydełka pieczone w marynacie klasycznej
Warunki przechowywania: temperatura: od + 0°C do + 6°C
Wyjmij produkt z kartonika. Przełóż zawartość opakowania foliowego ( mięso wraz z tłuszczem i galaretką) do foremki aluminiowej tak aby filet był ułożony skórą do góry. Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz ok. 25 minut w temperaturze 200°C z termoobiegiem. Wyjmij z piekarnika i polej mięso dołączonym do opakowania sosem.
Roldrob S.A. ul. Radzyńska 3, 21-560 Międzyrzec Podlaski
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00