Składniki
ciasto kruche (mąka, masło, margaryna, cukier, woda, syrop glukozowy, preparat mleczny na bazie produktów mleczarskich), ciasto migdałowe: masa (cukier, mak biały, masa jajowa, aromat migdałowy), margaryna, masa jajowa, margaryna, mąka ziemniaczana, mąka pszenna, proszek do pieczenia, krem kukułka (woda, cukier, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol E 422, odtłuszczone mleko w proszku, skrobia modyfikowana kukurydziana E 1442, tłuszcz roślinny (palmowy), spirytus (95% vol), kakao w proszku, substancje zagęszczające: celuloza E 460, karboksymetyloceluloza E 466; aromat, sól, substancja konserwująca: sorbinian potasu E 202, regulator kwasowości: kwas cytrynowy E 330, emulgator: mono, diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem cytrynowym, e 472c), masa do szprycowania: masa (cukier, mak biały, masa jajowa, aromat migdałowy), mąka pszenna, masa jajowa, margaryna, aromat migdałowy; powidła śliwkowe, syrop glukozowy