PUTKA
Chleb Słonecznikowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Żytnio-pszenny chleb z dodatkiem zakwasu żytniego, który wpływa na przedłużenie świeżości produktu oraz jego walory smakowe. Dzięki idealnie dobranym składnikom miękisz chleba jest wilgotny i aromatyczny. Dodatek ziaren słonecznika znakomicie współgra ze zdecydowanym smakiem ciemnego chleba, ale również wzbogaca pieczywo w składniki odżywcze. Produkt posiada tzw. „czystą etykietę”, co oznacza, że jest wolny od substancji konserwujących, emulgatorów, stabilizatorów, zagęstników, aromatów oraz środków spulchniających. Chleb słonecznikowy to wyjątkowe pieczywo, które stanowi idealną bazę do kanapek na każdą okazję.
Mąka (ŻYTNIA 47%, PSZENNA 11%), woda, słonecznik 12%, sól, ekstrakt słodu JĘCZMIENNEGO (słód JĘCZMIENNY, woda), drożdże, mąka z prażonego słodu PSZENNEGO
MOŻE ZAWIERAĆ: JAJA, ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), nasiona SEZAMU i SOJĘ
Chleb Słonecznikowy
Chleb Razowy
Chleb żytni
Chleb o niskim IG
Chleb chłopski
Chleb razowy
Chleb dyniowy
Chleb pumpernikiel
Chleb litewski żytni tradycyjny
Chleb litewski
Podpłomyk z kiełkami żyta
Chleb żytni
Chleb z mąką razową
Chleb z ziarnami żyta
Chleb Słonecznikowy
Chleb biesiadny
Chleb Magnat - cały
Bułka ziemniaczana jasna
Croissant
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Chałka drożdżowa
Paluszek śniadaniowy
Bagietka
Chleb Słowiański
Chleb Farmera - krojony
Chleb Farmera
Rogal z kruszonką
Ciabatta z oliwkami
Rogal wieloziarnisty
Bułka śniadaniowa fintes
Podpłomyk z kiełkami żyta
Bagietka korzenna mała
Trójkąt z jabłkiem
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20 °C, do 24 godzin od momentu produkcji
Inter Europol S.A. ul. Słoneczna 22, 05-270 Marki, Polska
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów