GRZYBKI
Chleb rustykalny mazowiecki

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ręcznie formowany pszenny chleb z chrupiącą skórką i delikatnym miękiszem, z dodatkiem zakwasu pszennego. Podczas produkcji tego pieczywa używane są kamienne podłoża w których bochenek wypiekany jest na grubych, granitowych płytach. Wykorzystanie właściwości kamienia zapewnia równomierne rozprowadzanie gromadzonego ciepła i pozwala zamknąć w produkcie szczególne walory smakowe. Chleb słowiański posiada tzw. „czystą etykietę”, co oznacza, że jest wolny od substancji konserwujących, emulgatorów, stabilizatorów, zagęstników, aromatów oraz środków spulchniających. Jest to wyjątkowe pieczywo, które idealnie pasuje do naszych codziennych posiłków.
Chleb rustykalny mazowiecki
Chleb mazowiecki
Chleb mazowiecki krojony
Chleb Wileński
Chleb Pasterski
Chleb zakwas
Chleb dyniowy
Chleb Słowiański
Chleb żytni
Chleb z figą i orzechami
Paluszek śniadaniowy
Bułka ziemniaczana jasna
Croissant
Podpłomyk z kiełkami żyta
Trójkąt z jabłkiem
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Bagietka korzenna mała
Bułka z mąką graham
Bagietka
Rogal z kruszonką
Rogal z makiem
Bułka śniadaniowa fintes
Rogal wieloziarnisty
Wstążka czekoladowa
Chleb Farmera - krojony
Parówka w cieście francuskim
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20 °C, do 24 godzin od momentu produkcji
Inter Europol S.A. ul. Słoneczna 22, 05-270 Marki, Polska
Mąka PSZENNA, woda, gluten PSZENNY, sól, drożdże, zakwas PSZENNY suszony, mąka ze słodu PSZENNEGO, mąka ze słodu JĘCZMIENNEGO, ekstrakt ze słodu JĘCZMIENNEGO, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20 °C, do 24 godzin od momentu produkcji
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów