PUTKA
Chleb Zwykły
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ręcznie formowany pszenny chleb z chrupiącą skórką i delikatnym miękiszem, z dodatkiem zakwasu pszennego. Podczas produkcji tego pieczywa używane są kamienne podłoża w których bochenek wypiekany jest na grubych, granitowych płytach. Wykorzystanie właściwości kamienia zapewnia równomierne rozprowadzanie gromadzonego ciepła i pozwala zamknąć w produkcie szczególne walory smakowe. Chleb słowiański posiada tzw. „czystą etykietę”, co oznacza, że jest wolny od substancji konserwujących, emulgatorów, stabilizatorów, zagęstników, aromatów oraz środków spulchniających. Jest to wyjątkowe pieczywo, które idealnie pasuje do naszych codziennych posiłków.
Mąka PSZENNA, woda, gluten PSZENNY, sól, drożdże, zakwas PSZENNY suszony, mąka ze słodu PSZENNEGO, mąka ze słodu JĘCZMIENNEGO, ekstrakt ze słodu JĘCZMIENNEGO, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
MOŻE ZAWIERAĆ: JAJA, ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), nasiona SEZAMU i SOJĘ
Chleb Zwykły
Chleb rustykalny mazowiecki
Chleb mazowiecki
Chleb Wiejski
Chleb Sitkowy
Chleb Wileński
Chleb Pasterski
Chleb dobrodziej gryczany
Chleb dobrodziej jaglany
Chleb grochowski
Chlebek ProBody
Chleb na jogurcie
Chleb IG
Chleb Słowiański
Chleb Kłos Orkiszu mały
Chleb Farmera
Chleb chłopski
Chleb biały pita BIO
Chleb hruby pszenno - żytni słonecznikowy BIO
Chleb jęczmienny
Chleb alzacki
Chleb ziemniaczano-cebulowy
Chleb hruby orkiszowy 100% BIO
Chleb orkiszowy
Croissant
Bagietka korzenna mała
Kajzerka
Bułka ziemniaczana jasna
Paluszek śniadaniowy
Trójkąt z jabłkiem
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Podpłomyk z kiełkami żyta
Rogal wieloziarnisty
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.