GRZYBKI
Chleb rustykalny mazowiecki
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ręcznie formowany pszenny chleb z chrupiącą skórką i delikatnym miękiszem, z dodatkiem zakwasu pszennego. Podczas produkcji tego pieczywa używane są kamienne podłoża w których bochenek wypiekany jest na grubych, granitowych płytach. Wykorzystanie właściwości kamienia zapewnia równomierne rozprowadzanie gromadzonego ciepła i pozwala zamknąć w produkcie szczególne walory smakowe. Chleb słowiański posiada tzw. „czystą etykietę”, co oznacza, że jest wolny od substancji konserwujących, emulgatorów, stabilizatorów, zagęstników, aromatów oraz środków spulchniających. Jest to wyjątkowe pieczywo, które idealnie pasuje do naszych codziennych posiłków.
Chleb rustykalny mazowiecki
Chleb Zwykły firmowy
Chleb Wiejski
Chleb graham
Chleb Włoski z oliwkami
Chleb dobrodziej jaglany
Chleb dobrodziej gryczany
Chleb Wileński
Chleb Pasterski
Chleb Sitkowy
Chleb mazowiecki
Chleb alzacki
Chleb jęczmienny
Chleb grochowski
Chleb Słowiański
Chleb orkiszowy
Chleb hruby pszenno - żytni słonecznikowy BIO
Chleb IG
Chleb na jogurcie
Chlebek ProBody
Focaccia
Chleb chłopski
Chleb hruby orkiszowy 100% BIO
Chleb biały pita BIO
Chleb ziemniaczano-cebulowy
Kajzerka
Croissant
Paluszek śniadaniowy
Bułka ziemniaczana jasna
Truskawkowy Duet
Bagietka
Rogal wieloziarnisty
Podpłomyk z kiełkami żyta
Bułka wrocławska
Ciabatta z oliwkami
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Chleb Farmera - krojony
Bułka z mąką graham
Trójkąt z jabłkiem
Paluch rustico
Bagietka korzenna mała
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20 °C, do 24 godzin od momentu produkcji
Inter Europol S.A. ul. Słoneczna 22, 05-270 Marki, Polska
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów