LISNER
Filety śledziowe w sosie śmietanowym
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
SEKO filety śledziowe po cygańsku to niezwykłe połączenie smaków i aromatów. Marynowane, delikatne i kruche mięso jest bogatym źródłem białka oraz kwasów Omega-3. Konserwowy ogórek, papryka i marchew to idealne przełamanie intensywnego smaku i zapachu. Odrobiny ostrości dodaje marynowana cebula.
Opakowanie 250 g
polski producent
bez wzmacniaczy smaku
woda
filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)
warzywa konserwowe 15 % [ogórek, papryka, marchew (woda, ocet spirytusowy, sól, cukier, aromat naturalny, ekstrakt kopru)]
cebula marynowana 12 % (cebula, woda, regulator kwasowości: kwas octowy; sól, przeciwutleniacze: kwas askorbinowy, kwas cytrynowy; substancja słodząca: sacharyny)
koncentrat pomidorowy 8 %
cukier
ocet spirytusowy
skrobia modyfikowana
sól
regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy, mleczan wapnia, lakton kwasu glukonowego, kwas jabłkowy
przeciwutleniacz: kwas askorbinowy
substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa
przyprawy
suszone płatki chilli
substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu
substancja słodząca: sacharyny
aromaty
Produkt może zawierać: skorupiaki, jaja, gorczycę, soję, mleko, seler i gluten (z pszenicy i owsa).
Przeciwutleniacze | Zawiera |
Smaki / Aromaty | Zawiera |
konserwanty | Zawiera |
Substancje słodzące | Zawiera |
Wymiar liczbowy 250
Całe opakowanie | Nadające się do recyklingu |
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Okładka |
Waga brutto 278
g
Średnia miara (e)
Etykieta - papier, tacka - plastik
Opakowanie w 100 % do recyklingu
Filety śledziowe w sosie śmietanowym
Filety śledziowe w sosie koperkowym
Filety śledziowe w sosie musztardowym
Filety śledziowe w sosie grzybowym z kurkami
Filety śledziowe w sosie grzybowym z borowikami
Śledzik na raz w sosie śmietanowym
Śledzik na raz w sosie koperkowym
Śledzik na raz w sosie musztardowym
Rybka na raz słodko-pikantna
Filety śledziowe a'la Matjas solone- wiaderko
Śledź atlantycki w sosie grzybowym z kurkami
Koreczki śledziowe po giżycku
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Koreczki śledziowe w oleju
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Pasta jajeczna
Pasta makrelowa
Sałatka warzywna z groszkiem po polsku
Sałatka warzywna z jajkiem
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Ryba po grecku
Makrela w galarecie z warzywami
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju - tacka
Śledź w galarecie z warzywami
Dorsz po grecku
Należy spożyć do: data i numer partii na boku opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
24
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 7
ul. Zakładowa 3, 89-620 Chojnice, Polska
SEKO S.A., ul. Zakładowa 3, 89-620 Chojnice, Polska tel. +48 52 510 81 40, fax +48 52 396 73 51 www.sekosa.pl
SEKO
Marka | SEKO |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Śledzia można jeść na wiele sposobów, tym razem połączyliśmy go z sosem warzywno- pomidorowym
SEKO na fali smaku
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów