LISNER
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
SEKO koreczki śledziowe w oleju to przekąska, która z powodzeniem sprawdzi się jako przystawka lub zdrowa przekąska. Marynowane płaty ze śledzia zostały wzbogacone dodatkiem aromatycznej cebuli i zanurzone w oleju rzepakowym. Koreczki śledziowe to bogate źródło białka oraz witamin A i E.
Kraj pochodzenia /FAQ: Północno - Wschodni Atlantyk (FAO 27)
Metoda produkcji: złowione w morzu
Pod obszar połowu, narzędzie połowowe : Wody Islandii, Morze Norweskie, sieci okrążające i podrywki
bez konserwantów
Polski Producent
filety z A - śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) lub B - śledzia bałtyckiego (Clupea harengus membras) - patrz nadruk przy numerze partii
olej rzepakowy
cebula
cukier
sól
regulator kwasowości: kwas octowy
ocet spirytusowy
przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy
Produkt może zawierać: skorupiaki, jaja, gorczycę, soję, mleko, seler i gluten (z pszenicy i owsa).
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 220
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Nieokreślone opakowanie |
Waga brutto 242
g
Średnia miara (e)
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju
Filety śledziowe wiejskie z cebulką
Śledzik na raz w oleju z cebulką
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów