SEKO
Koreczki śledziowe po giżycku
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Łagodna pasta z makrelą 15%. Produkt sterylizowany.
Kraj pochodzenia /FAQ: Północno - Wschodni Atlantyk (FAO 27)
Metoda produkcji: złowione w morzu
Pod obszar połowu, narzędzie połowowe : Morze Północne, Morze Norweskie, Wody Islandii i wody Wysp Owczych, włoki, sieci okrążające i podrywki, niewody
Cebula, papryka konserwowa, parowane rozdrobnione kawałki makreli (Scomber scombrus), ogórki konserwowe, koncentrat pomidorowy, cukier, woda, marchew suszona, mąka pszenna, sól, skrobia modyfikowana, ocet spirytusowy, przyprawy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; substancje zagęszczające: guma guar, guma ksantanowa; aromat, ekstrakty przypraw.
ZAWIERA: RYBA, PSZENICA
Koreczki śledziowe po giżycku
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Koreczki śledziowe w oleju
Sałatka warzywna z jajkiem
Sałatka warzywna z groszkiem po polsku
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Ryba po grecku
Pasta makrelowa
Pasta jajeczna
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Makrela w galarecie z warzywami
Śledź w galarecie z warzywami
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju - tacka
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Dorsz po grecku
Przechowywać w temperaturze od -2°C do +6°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 24 godzin.