LISNER
Filety śledziowe a'la Matjas solone- wiaderko
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Marynowane kawałki filetów ze śledzia atlantyckiego bez skóry z cebulą soloną , koncentratem pomidorowym i z grzybami w oleju rzepakowym.
Kraj pochodzenia /FAQ: Północno - Wschodni Atlantyk (FAO 27)
Metoda produkcji: złowione w morzu
Pod obszar połowu, narzędzie połowowe : Morze Północne, Morze Norweskie, Wody Islandii i wody Wysp Owczych, włoki, sieci okrążające i podrywki, niewody
Polski producent
filety ze śledzia atlantyckiego (Clupea harengus)
cebula
olej rzepakowy
cukier
sól
regulatory kwasowości: kwas octowy, kwas cytrynowy
koncentrat pomidorowy
grzyby suszone
przyprawy (zawierają gorczycę)
ekstrakt drożdżowy
substancje konserwujące: benzoesan sodu, sorbinian potasu
wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy
pieprz
aromaty
Produkt może zawierać: jaja, soję, mleko, seler, i gluten (z pszenicy i owsa).
Wymiar liczbowy 200
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Waga brutto 218
g
Średnia miara (e)
Filety śledziowe a'la Matjas solone- wiaderko
Płaty śledziowe ala Bismarck
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Koreczki śledziowe po giżycku
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Śledź w galarecie z warzywami
Ryba po grecku
Sałatka warzywna z jajkiem
Sałatka warzywna z groszkiem po polsku
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Koreczki śledziowe po giżycku
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Koreczki śledziowe w oleju
Pasta jajeczna
Pasta makrelowa
Dorsz po grecku
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Makrela w galarecie z warzywami
Łagodna pasta makrelowa
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Śledź w galarecie z warzywami
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju - tacka
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 7
ul. Zakładowa 3 89-620 Chojnice Polska
SEKO S.A. ul. Zakładowa 3 89-620 Chojnice Polska
SEKO
Marka | SEKO |
Połączenie marynowanego śledzia i grzybów - to idealna propozycja dla smakoszy.
SEKO na fali smaku