SEKO
Ryba po grecku
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Marynowane kawałki filetów ze śledzia atlantyckiego bez skóry z cebulą soloną , koncentratem pomidorowym i z grzybami w oleju rzepakowym.
Kraj pochodzenia /FAQ: Północno - Wschodni Atlantyk (FAO 27)
Metoda produkcji: złowione w morzu
Pod obszar połowu, narzędzie połowowe : Morze Północne, Morze Norweskie, Wody Islandii i wody Wysp Owczych, włoki, sieci okrążające i podrywki, niewody
Polski producent
Ryba po grecku
Śledzik na raz w oleju z cebulką
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Koreczki śledziowe po giżycku
Koreczki śledziowe w oleju
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Filety śledziowe a’la Matjas w oleju Litewskie
Płaty śledziowe ala Bismarck
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Filety śledziowe a'la Matjas solone- wiaderko
Rybka na raz słodko-pikantna
Dorsz po grecku
Filety śledziowe w oleju Skandynawskie
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju - tacka
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Ryba po grecku
Sałatka warzywna z groszkiem po polsku
Sałatka warzywna z jajkiem
Pasta jajeczna
Pasta makrelowa
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Koreczki śledziowe w oleju
Koreczki śledziowe po giżycku
Śledź w galarecie z warzywami
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Makrela w galarecie z warzywami
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju - tacka
Dorsz po grecku
Pasta makrelowa (łagodna)
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 7
ul. Zakładowa 3 89-620 Chojnice Polska
SEKO S.A. ul. Zakładowa 3 89-620 Chojnice Polska
SEKO
Marka | SEKO |
Połączenie marynowanego śledzia i grzybów - to idealna propozycja dla smakoszy.
SEKO na fali smaku
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów