LISNER
Śledzik na raz w oleju z cebulką
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
SEKO koreczki śledziowe po giżycku to klasyczny śledź w nowej niezwykle apetycznej odsłonie. Płaty ze śledzia, zanurzone w tradycyjnej marynacie, zostały przyprawione dodatkiem aromatycznej papryki. Koreczki giżyckie są doskonałym źródłem białka, kwasów Omega-3 oraz witamin i minerałów.
Kraj pochodzenia /FAQ: Północno - Wschodni Atlantyk (FAO 27)
Metoda produkcji: złowione w morzu
Pod obszar połowu, narzędzie połowowe : Morze Północne, Morze Norweskie, Wody Islandii i wody Wysp Owczych, włoki, sieci okrążające i podrywki, niewody
bez konserwantów
Polski Producent
filety z A - śledzia atlantyckiego (Clupea harengus) lub B - śledzia bałtyckiego (Clupea harengus membras) - patrz nadruk przy numerze partii
olej rzepakowy
cebula
cukier
sól
regulator kwasowości: kwas octowy
papryka suszona
marchew suszona
gorczyca
pietruszka nać suszona
ocet spirytusowy
przeciwutleniacze: kwas cytrynowy, kwas askorbinowy
aromat papryki
Produkt może zawierać: skorupiaki, jaja, soję, mleko, seler i gluten (z pszenicy i owsa).
konserwanty | Nie zawiera |
Wymiar liczbowy 220
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Nieokreślone opakowanie |
Waga brutto 244
g
Średnia miara (e)
Śledzik na raz w oleju z cebulką
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju
Filety śledziowe Wiejskie w oleju z cebulką
Płaty śledziowe ala Bismarck
Koreczki śledziowe po giżycku
Koreczki śledziowe w oleju
Filety śledziowe a’la Matjas w oleju Litewskie
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Śledź atlantycki filety a la Matjas w oleju
Filety śledziowe w oleju Skandynawskie
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju - tacka
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Koreczki śledziowe w oleju
Makrela w galarecie z warzywami
Sałatka warzywna z groszkiem po polsku
Sałatka warzywna z jajkiem
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Śledź w galarecie z warzywami
Ryba po grecku
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Pasta makrelowa
Pasta jajeczna
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Dorsz po grecku
Łagodna pasta makrelowa
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju - tacka
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +7°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 7
SEKO
Marka | SEKO |
Marynowany śledź z delikatną kompozycją przypraw
SEKO na fali smaku
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.