SEKO
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Jesteś smakoszem rybnych dań, które można zabrać ze sobą do torby? Seko Makrela w galarecie to propozycja idealna! Opakowanie składa się z 30% kawałków makreli przyrządzanych na parze, 15% konserwowanych warzyw (marchwi, groszku, kukurydzy), a to wszystko zalane jest w 55% galaretą. Danie możesz zabrać ze sobą w podróż lub do pracy albo użyć je jako składnik obiadu czy kolacji. Seko Makrela w galarecie nie zawiera konserwantów, o co szczególnie dba producent. Dzięki temu danie smakuje bardzo naturalnie. Ryba została przetworzona od razu po złowieniu, dlatego jest tak świeża i aromatyczna w smaku.
Kraj pochodzenia /FAQ: Północno - Wschodni Atlantyk (FAO 27)
Metoda produkcji: złowione w morzu
Pod obszar połowu, narzędzie połowowe : Wody Islandii, Morze Norweskie, sieci okrążające i podrywki
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Koreczki śledziowe po giżycku
Koreczki śledziowe w oleju
Sałatka warzywna z groszkiem po polsku
Sałatka warzywna z jajkiem
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Śledź w galarecie z warzywami
Ryba po grecku
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Pasta makrelowa
Pasta jajeczna
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Dorsz po grecku
Łagodna pasta makrelowa
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju - tacka