SEKO
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Wyjątkowo smaczne i aromatyczne koreczki śledziowe kaszubskie SEKO to przekąska jedyna w swoim rodzaj. Delikatne mięso, solona cebula i sos pomidorowy to połączenie, które zachwyci kubki smakowe każdego konesera ryb. Marynowane śledzie dostarczają dużą dawkę kwasów Omega-3 i witaminy D.
Kraj pochodzenia /FAQ: Północno - Wschodni Atlantyk (FAO 27)
Metoda produkcji: złowione w morzu
Pod obszar połowu, narzędzie połowowe : Morze Północne, Morze Norweskie, Wody Islandii i wody Wysp Owczych, włoki, sieci okrążające i podrywki, niewody
bez wzmacniaczy smaku
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Filety śledziowe a'la Matjas solone- wiaderko
Koreczki śledziowe po giżycku
Koreczki śledziowe po kaszubsku
Płaty śledziowe ala Bismarck
Śledź w galarecie z warzywami
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Sałatka warzywna z groszkiem po polsku
Sałatka warzywna z jajkiem
Śledzik na okrągło po kaszubsku
Śledzik na okrągło po myśliwsku
Ryba po grecku
Koreczki śledziowe w oleju
Koreczki śledziowe po giżycku
Śledź w galarecie z warzywami
Makrela w galarecie z warzywami
Beczka śledzi filety z olejem wiejskim
Pasta makrelowa
Pasta jajeczna
Łagodna pasta makrelowa
Dorsz po grecku
Płaty śledziowe smażone w zalewie octowej
Filety śledziowe a'la Matjas w oleju - tacka
Należy spożyć do: data i numer partii na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +7 °C. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 24 godzin.
24
Min. temp. °C 2
Maks. temp. °C 7
ul. Zakładowa 3 89-620 Chojnice, Polska
SEKO S.A. ul. Zakładowa 3 89-620 Chojnice, Polska tel. +48 52 510 81 40 fax +48 52 396 73 51 www.sekosa.pl
SEKO
Marka | SEKO |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Polski Producent
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów