DOLINA DOBRA
Soczysta Szynka 100% mięsa bez konserwantów
Najniższa cena: 3,99 zł
20% więcej
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Główne cechy wyróżniające szynki iberyjskie ALTANERA wynikają z czystości rasy zwierząt, ze sposobu odżywiania się świń i wreszcie z procesu peklowania szynki, który trwa zazwyczaj co najmniej od 24 miesięcy. Nasze szynki rasy iberyjskiej ALTANERA pochodzą od świń iberyjskich hodowanych na półwolności, które są karmione na pastwiskach i uzupełniane naturalnymi paszami. Szynka iberyjska ALTANERA jest również rozpoznawalna wizualnie po intensywnie czarnym kolorze kopyta, charakterystycznym dla tej rasy.
Metoda tradycyjna
W suszarni powietrze w naturalny sposób ogrzewa lub chłodzi elementy. Poprzez kontrolę otwarcia okien utrzymywane są odpowiednie warunki wilgotności i temperatury, dzięki czemu sam klimat wpływa na proces suszenia i nadaje naszej szynce iberyjskiej charakter.
Ich mięso z swoim charakterystycznym marmurkowaniem tłuszczu, dostarcza aromatów, które przenoszą Cię na zalesionych pastwiskach na regionie Extremadura w Hiszpanii. Każdy kawałek to przysmak zdolny zachwycić podniebienia najbardziej wymagających smakoszy.
Jak spożywać szynkę iberyjską ALTANERA
Zaleca się spożywanie jej w temperaturze pokojowej, około 21º - 23ºC. W ten sposób będzie można lepiej cieszyć się wszystkimi jego aromatami i właściwościami organoleptycznymi. W tej temperaturze szynka i jej tłuszcz śródmięśniowy osiągają swoje optimum organoleptyczne. Należy unikać spożywania szynki poza tym zakresem temperatur.
Soczysta Szynka 100% mięsa bez konserwantów
Najniższa cena: 3,99 zł
20% więcej
Szynka w stylu włoskim
Najniższa cena: 8,99 zł
Szynka eksportowa
Szynka eksportowa extra gładka
Szynka Basiuni- plastry
Szynka Włoska - plastry
Szynka konserwowa - plastry
Szynka od szwagra
Szynka biała od szwagra
Szynka krucha od szwagra
Szynka morlińska wędzona
Wędzona Szynka 100% polskiego mięsa
Szynka ze wsi w plastrach BIO
Szynka gotowana w plastrach BIO
Szynka prosciutto crudo
Szynka Złota Klasyczna - plastry
Negroni Prosciutto cotto
Szynka szwarcwaldzka - plastry
Sucha krakowska high protein
Sucha krakowska bez dodatku konserwantów
Sucha krakowska z borowikami
Sucha krakowska z pieprzem
Szynka dojrzewająca łagodnie wędzona
Szynka Szwarcwaldzka
Szynka na soli morskiej w plastrach bio
Szynka na maśle pieczona plastry BIO
Szynka wieprzowa marynowana po staropolsku - plastry
Szynka Luft suszona powietrzem - plastry
Szynka wędzona w ziołach - plastry
Szynka dziadka - plastry
Szynka zbójnicka - plastry
Szynka w siatce - plastry
Szynka gotowana - plastry
Szynka z komina - plastry
Szynka z wędzarki - plastry
Szynka z kotła (136g-204g)
Szynka dębowa dojrzewająca - plastry
Sokołowska Krucha szynka gotowana
Sokołowska Krucha szynka gotowana wędzona
Szynka dojrzewająca
Dziadkowa szynka - plastry
Szynka Bauera
Szynka Landschinken
Salchichon all natural
Szynka Biała - plastry
Szynka tyrolska - plastry
Szynka delikatna - plastry
STARA WĘDZARNIA szynka
Szynka wieprzowa wędzona - plastry
Szynka olchowa wędzona pieczona
Szynka Serrano Gran Reserva
Espuńa Szynka gotowana 50% Duroc
Szynka jasna z komina - plastry
Szynka affettati prosciutto cotto
Szynka serrano Duroc reserva 14-miesięcy w plastrach
Szynka zrazowa plastry (160g-240g)
Szynka z beczki plastry (136g-204g)
Szynka Serrano - plastry
Szynka Iberyjska
Pakowane w atmosferze ochronnej.
PRZECHOWYWANIE: Przechowywać w temperaturze od 0ºC do 7ºC. Zaleca się otworzyć 5 minut przed spożyciem.
Użyj go bezpośrednio jako składnik bez potrzeby gotowania lub podgrzewania. Możesz również użyć go jako składnik do gotowania.
EMBUTIDOS GOIKOA, S.A.U.
Avda. P. Raimundo de Lumbier, 8
31400 SANGÜESA (Navarra)
Hiszpania
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów