KOTANYI
Chili w płatkach (extra mocne)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chili Kamis to przyprawa, która powinna znaleźć się w Twojej kuchni, jeśli cenisz mocny, wyrazisty smak. W jej składzie znajdziemy sproszkowaną paprykę, która należy do jednych z najostrzejszych na świecie. Świetny gatunek oraz szczelne opakowanie zapewniają intensywny smak.
Chili Kamis może być dodatkiem do wielu potraw, nie tylko mięs, ale również ryb, czy nawet sosów. Wystarczy odrobina, aby smak stał się niepowtarzalny i bardzo ostry. Opakowanie jest wygodne i pozwala na długie zachowanie świeżości. Znajdziemy w nim 15 g wysokiej jakości przyprawy.
Co warto wiedzieć o przyprawie Chili Kamis?
mielony w całości dla zachowania pełni smaku i aromatu
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Chili kruszone w całości - ostre (w słoiczku)
Chili BIO
Chili
Musztarda sarepska (ostra)
Najniższa cena: 2,99 zł
Czosnek granulowany mielony w całości
Najniższa cena: 1,99 zł
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Najniższa cena: 2,99 zł
Przyprawa do kurczaka złocista
Najniższa cena: 1,99 zł
Papryka słodka mielona
Najniższa cena: 1,59 zł
Papryka ostra mielona
Najniższa cena: 2,25 zł
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 1,99 zł
Musztarda francuska (lekko ostra)
Najniższa cena: 4,79 zł
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Najniższa cena: 2,99 zł
Pieprz cytrynowy
Najniższa cena: 2,15 zł
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Najniższa cena: 8,99 zł
Ocet jabłkowy (z polskich jabłek)
Najniższa cena: 8,65 zł
Mieszanka przyprawowa klasyczna
Najniższa cena: 2,89 zł
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Najniższa cena: 2,99 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 2,99 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Błyskawiczne kimchi Przygotowanie 15 min + czas marynowania Gotowanie 5 min Porcje 4 Składniki: 200 ml octu ryżowego 3 łyżki cukru sok z 1 dużej pomarańczy 2 łyżeczki chili Kamis 1½ Łyżeczki czosnku granulowanego Kamis 1 łyżeczka imbiru mielonego Kamis 1 kapusta pekińska grubo pokrojona 100 g białej rzepy pokrojonej w cienkie plasterki 3 dymki ze szczypiorem pokrojonym w paski (ok. 5 cm) ½ czerwonej i zielonej papryki pokrojonej w cienkie paski 1¼ łyżeczki soli 1. W małym rondlu zagotuj ocet ryżowy z cukrem, sokiem z pomarańczy, chili, granulowanym czosnkiem i imbirem. Zdejmij z ognia i całkowicie ostudź. 2. W średniej wielkości misce umieść kapustę, rzepę, dymkę oraz paprykę, dodaj sól, wymieszaj. 3. Całość zalej przygotowaną mieszanką z octem i odstaw w chłodne miejsce na 3 godz.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów