KAMIS
Ocet jabłkowy (z polskich jabłek)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ocet jabłkowy Kamis to produkt, który jest niezbędny praktycznie w każdej kuchni. Ocet jabłkowy wzbogaca smak dań takich jak zupy czy sałatki. Może być stosowany także do marynat, a także podkreślenia smaku potraw słodko-kwaśnych.
Ocet jabłkowy Kamis to produkt naturalny o wysokim stężeniu. Właśnie dlatego jest bardzo wydajny i należy go rozcieńczać z wodą w proporcji 1:1. Ocet jabłkowy jest także źródłem witamin i minerałów, które wzbogacają codzienną dietę.
Ocet jabłkowy Kamis – do dań wytrawnych i słodko-kwaśnych:
gwarancja jakości
ocet jabłkowy
przeciwutleniacz: pirosiarczyn sodu (zawiera dwutlenek siarki)
Może zawierać gorczycę.
Wymiar liczbowy 250
Butelka | Szkło - powszechnie recyklingowane |
Jednostka (specyficzna) | Mililitrów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Butelka |
Waga brutto 510
ml
Średnia miara (e)
polski
Ocet jabłkowy (z polskich jabłek)
Ocet jabłkowy filtrowany (kw. 5%) BIO
Ocet jabłkowy niefiltrowany 5% BIO
Ocet jabłkowy
Ocet jabłkowy BIO
Musztarda sarepska (ostra)
Sos sałatkowy włoski
Najniższa cena: 1,75 zł
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów