KOTANYI
Chili w płatkach (extra mocne)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chili Kamis to przyprawa, która powinna znaleźć się w Twojej kuchni, jeśli cenisz mocny, wyrazisty smak. W jej składzie znajdziemy sproszkowaną paprykę, która należy do jednych z najostrzejszych na świecie. Świetny gatunek oraz szczelne opakowanie zapewniają intensywny smak.
Chili Kamis może być dodatkiem do wielu potraw, nie tylko mięs, ale również ryb, czy nawet sosów. Wystarczy odrobina, aby smak stał się niepowtarzalny i bardzo ostry. Opakowanie jest wygodne i pozwala na długie zachowanie świeżości. Znajdziemy w nim 15 g wysokiej jakości przyprawy.
Co warto wiedzieć o przyprawie Chili Kamis?
mielony w całości dla zachowania pełni smaku i aromatu
Chili w płatkach (extra mocne)
Chili jalapeno (kruszone)
Chili kruszone w całości - ostre (w słoiczku)
Chili
Chili BIO
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Musztarda amerykańska (łagodna)
Najniższa cena: 4,19 zł
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
Kurkuma mielona (w słoiczku)
Najniższa cena: 7,99 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Liście laurowe
Oregano
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Musztarda miodowa (łagodna)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
FSC - www.fsc.org, Mieszany, Papier z odpowiedzialnych źródeł, FSC C151350
McCormick Polska S.A Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
FSC
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Błyskawiczne kimchi Przygotowanie 15 min + czas marynowania Gotowanie 5 min Porcje 4 Składniki: 200 ml octu ryżowego 3 łyżki cukru sok z 1 dużej pomarańczy 2 łyżeczki chili Kamis 1½ Łyżeczki czosnku granulowanego Kamis 1 łyżeczka imbiru mielonego Kamis 1 kapusta pekińska grubo pokrojona 100 g białej rzepy pokrojonej w cienkie plasterki 3 dymki ze szczypiorem pokrojonym w paski (ok. 5 cm) ½ czerwonej i zielonej papryki pokrojonej w cienkie paski 1¼ łyżeczki soli 1. W małym rondlu zagotuj ocet ryżowy z cukrem, sokiem z pomarańczy, chili, granulowanym czosnkiem i imbirem. Zdejmij z ognia i całkowicie ostudź. 2. W średniej wielkości misce umieść kapustę, rzepę, dymkę oraz paprykę, dodaj sól, wymieszaj. 3. Całość zalej przygotowaną mieszanką z octem i odstaw w chłodne miejsce na 3 godz.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów