PRYMAT
Czosnek suszony XL

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Czosnek granulowany Kamis to starannie wyselekcjonowana przyprawa, którą wykorzystać można do różnego rodzaju potraw. Idealnie nadaje się do różnego rodzaju mięs, dodając im wyjątkowego aromatu i wyrazistej ostrości, która sprawia, że pieczeń wieprzowa lub wołowa smakuje zdecydowanie lepiej.
Czosnek granulowany świetnie sprawdza się również, jako dodatek do sosów lub zup. Każdy powinien mieć taką przyprawę w domowej szafce, aby móc użyć jej, gdy najdzie potrzeba na stworzenie dobrej marynaty lub odpowiednie przyprawienie potrawy.
Wyrazistość smaku w czosnku granulowanym:
mielony w całości
Czosnek suszony XL
Czosnek granulowany mielony w całości
Czosnek suszony
Czosnek granulowany suszony XXL
Czosnek staropolski
Czosnek granulowany
Czosnek mielony BIO
Czosnek płatki
Czosnek granulowany (w słoiczku)
Czosnek - przyprawa w mini kostkach (10 szt.)
Czarny czosnek bezglutenowy BIO
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 1,85 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Najniższa cena: 8,79 zł
Cytrynowy łosoś w ziołach - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 2,79 zł
Cynamon mielony (w słoiczku)
Glazura orientalna z sezamem i miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Oregano
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Aromat migdałowy (naturalny)
Cynamon kora
Przyprawa do karkówki
Przyprawa do szarlotki
Przyprawa do pierniczków
Przyprawa do pizzy
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Mielony w całości dla zachowania pełni smaku i aromatu
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Gnocchi ze szpinakiem Składniki: 1 kg ziemniaków ugotowanych ze skórą 100 g szpinaku 4 łyżki masła 2 jaja 250 g mąki 3 łyżeczki czosnku granulowanego Kamis sól, pieprz do smaku 3 łyżki tartego parmezanu 1 łyżka posiekanej natki pietruszki Przygotowanie 30 min Gotowanie 8 min Porcje 4 1. Ziemniaki obierz, przeciśnij przez praskę. 2. Szpinak podsmaż na 1 łyżce masła, dokładnie odciśnij i zmiksuj z jajami. 3. Do ziemniaków dodaj mąkę, jaja ze szpinakiem, czosnek, dopraw pieprzem, delikatnie wymieszaj. 4. Ciasto podziel na kawałki, na stolnicy formuj z nich cienkie wałki, pokrój je na 2-centymetrowe kawałki, lep owalne gnocchi, lekko spłaszcz widelcem. 5. Gotuj w osolonej wodzie ok. 6 min. 6. Odcedź, smaż partiami przez ok. 2 min na rozgrzanym maśle z dodatkiem parmezanu i natki pietruszki.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów