FRANK'S
Nacho cheese - panierka do kurczaka
Najniższa cena: 4,99 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chrupiący kurczak Panierka do drobiu Kamis to przyprawa, która wydobywa z mięsa głębię smaku. Sprawia, że drób jest chrupiący i soczysty. Świetny dobór składników tej przyprawy jest gwarancją smacznego dania.
Panierka do drobiu Kamis nada mięsu złocisty kolor, przez co zyska ono również walory estetyczne. Ma to szczególne znaczenie w przypadku osób, które zwracają uwagę na wygląd potraw.
Panierka do drobiu Kamis doskonale pasuje to takich dań, jak:
bez dodatku glutaminianu monosodowego
gwarancja jakości
Nacho cheese - panierka do kurczaka
Najniższa cena: 4,99 zł
Chili crunch - panierka do kurczaka
Najniższa cena: 4,99 zł
Chrupiący kurczak - panierka serowa
Chrupiący kurczak - panierka czosnkowa
Chrupiący kurczak - panierka paprykowa
Chrupiący schabowy - panierka klasyczna
Panko - bułka tarta typu japońskiego (panierka)
Nuggetsy - panierka klasyczna
Mieszanka do tempury (panierka do smażenia)
Chrupiący kurczak z papryką (panierka)
Chrupiący kurczak z czosnkiem (panierka)
Panierka kukurydziana BIO bezglutenowa
Panierka kukurydziana
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 2,49 zł
Mieszanka przyprawowa pikantna
Najniższa cena: 1,99 zł
Musztarda amerykańska (łagodna)
Najniższa cena: 4,19 zł
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
Musztarda Smoky BBQ (słodko-dymna)
Najniższa cena: 4,69 zł
Glazura smoky bbq z miodem (do mięs i ryb)
Najniższa cena: 3,85 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 5,99 zł
Przyprawa do żurku i barszczu białego
Najniższa cena: 1,99 zł
25% taniej
Jałowiec - owoce (całe)
Najniższa cena: 3,15 zł
21% taniej
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Musztarda delikatesowa (łagodna)
Musztarda miodowa (łagodna)
Musztarda stołowa (łagodna)
Liście laurowe
Pieprz czarny mielony
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Panierowane mięsa zachowują swoją soczystość, a przygotowanie wyjątkowej potrawy staje się proste i szybkie. Specjalnie dobrana kompozycja przypraw sprawia, że panierka Chrupiący kurczak klasyczny nada potrawom niepowtarzalny smak i aromat oraz wyjątkową chrupkość. Panierka jest szczególnie polecana do delikatnych mięs drobiowych, takich jak kurczak i indyk.
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Chrupiący kurczak w panierce klasycznej Składniki (dla 4 osób): 2 piersi z kurczaka, mleko lub woda, panierka Chrupiący kurczak klasyczny Kamis. Przygotowanie: 1. Mięso umyj, pokrój na 4 kotlety i delikatnie rozbij tłuczkiem. 2. Kotlety zamocz w mleku lub wodzie i obtocz w panierce, mocno dociskając ręką (nie sól). 3. Smaż na małym ogniu, na oleju rozgrzanym do 180°C.
Wyprodukowano w Polsce
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00