PRIPRAVKA
Sycylijska ryba (przyprawa grillowa z sokiem z limonki)

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa Grill Pikantny Kamis wzbogaci smak i aromat przyrządzanych potraw, a zawarte w mieszance pomidory, papryka i chili dodatkowo nadadzą im atrakcyjny wygląd.
bez dodatku konserwantów
z suszonymi pomidorami
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Sycylijska ryba (przyprawa grillowa z sokiem z limonki)
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do szaszłyków z rozmarynem i czosnkiem (bez dodatku soli)
Przyprawa do kurczaka po staropolsku
Skrzydełka meksykańskie (przyprawa grillowa z sokiem pomarańczowym)
Żeberka (przyprawa grillowa z wędzonymi pomidorami)
Stek po teksańsku (przyprawa grillowa z pieprzem syczuańskim)
Anyż (gwiazdki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Przyprawa do gyrosa
Najniższa cena: 1,85 zł
Posypka dekoracyjna cukrowa - świąteczny mix
Najniższa cena: 9,99 zł
Przyprawa do grzańca
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Posypka dekoracyjna cukrowa - niebieski mix
Najniższa cena: 9,99 zł
Przyprawa do ryb
Najniższa cena: 2,29 zł
Przyprawa do karpia
Najniższa cena: 3,19 zł
Cynamon kora
Najniższa cena: 7,99 zł
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Sól morska jodowana - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Cynamon mielony (w słoiczku)
Przyprawa do sernika i mas serowych
Cytrynowy łosoś w ziołach - mieszanka przyprawowa
Najniższa cena: 2,79 zł
Musztarda z żurawiną (łagodna)
Najniższa cena: 5,49 zł
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Maczugi zbójnickie Przygotowanie 10 min Gotowanie 60 min Porcje 4 Składniki: 10 podudzi z kurczaka (pałki) 8 łyżek sosu sojowego 3 łyżki ketchupu łagodnego 1 opakowanie przyprawy Kamis grill pikantny 1. Przyprawę wymieszaj z sosem sojowym i ketchupem. 2. Powstałą marynatą posmaruj podudzia i odstaw na minimum godzinę (najlepiej na noc) w chłodne miejsce. 3. Piecz na słabo rozgrzanym grillu około 1 godzinę często obracając.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów