KAMIS
Przyprawa do kurczaka złocista

Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa Grill Pikantny Kamis wzbogaci smak i aromat przyrządzanych potraw, a zawarte w mieszance pomidory, papryka i chili dodatkowo nadadzą im atrakcyjny wygląd.
bez dodatku konserwantów
z suszonymi pomidorami
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do kurczaka po staropolsku
Sycylijska ryba (przyprawa grillowa z sokiem z limonki)
Przyprawa do szaszłyków z rozmarynem i czosnkiem (bez dodatku soli)
Skrzydełka meksykańskie (przyprawa grillowa z sokiem pomarańczowym)
Żeberka (przyprawa grillowa z wędzonymi pomidorami)
Stek po teksańsku (przyprawa grillowa z pieprzem syczuańskim)
Musztarda francuska (lekko ostra)
Aromat waniliowy z wanilii Bourbon (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Musztarda miodowa (łagodna)
Najniższa cena: 4,79 zł
Drożdże suszone (6 sasz. x 8g)
Pieprz czarny ziarnisty - młynek
Najniższa cena: 11,99 zł
Musztarda staropolska (lekko ostra)
Najniższa cena: 5,49 zł
Musztarda Dijon (bardzo ostra)
Najniższa cena: 6,99 zł
26% taniej
Aromat migdałowy (naturalny)
Najniższa cena: 13,99 zł
29% taniej
Cynamon kora
Najniższa cena: 7,99 zł
Anyż (gwiazdki)
Najniższa cena: 7,99 zł
Wanilia - laska
Najniższa cena: 19,99 zł
Przyprawa koreańskie BBQ z sezamem i płatkami chili (kuchnia koreańska)
Przyprawa tajskie curry z kolendrą i pieprzem cayenne (kuchnia tajska)
Przyprawa Udon 7 smaków z sezamem i sosem sojowym (kuchnia japońska)
Przyprawa Butter Chicken (kuchnia indyjska) z kminem rzymskim i kardamonem
Oregano
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
| Marka | Kamis |
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Maczugi zbójnickie Przygotowanie 10 min Gotowanie 60 min Porcje 4 Składniki: 10 podudzi z kurczaka (pałki) 8 łyżek sosu sojowego 3 łyżki ketchupu łagodnego 1 opakowanie przyprawy Kamis grill pikantny 1. Przyprawę wymieszaj z sosem sojowym i ketchupem. 2. Powstałą marynatą posmaruj podudzia i odstaw na minimum godzinę (najlepiej na noc) w chłodne miejsce. 3. Piecz na słabo rozgrzanym grillu około 1 godzinę często obracając.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów