PRIPRAVKA
Stek po teksańsku (przyprawa grillowa z pieprzem syczuańskim)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Przyprawa Grill Pikantny Kamis wzbogaci smak i aromat przyrządzanych potraw, a zawarte w mieszance pomidory, papryka i chili dodatkowo nadadzą im atrakcyjny wygląd.
bez dodatku konserwantów
z suszonymi pomidorami
bez dodatku glutaminianu monosodowego
Stek po teksańsku (przyprawa grillowa z pieprzem syczuańskim)
Sycylijska ryba (przyprawa grillowa z sokiem z limonki)
Skrzydełka meksykańskie (przyprawa grillowa z sokiem pomarańczowym)
Przyprawa do szaszłyków z rozmarynem i czosnkiem (bez dodatku soli)
Żeberka (przyprawa grillowa z wędzonymi pomidorami)
Przyprawa do kurczaka złocista
Przyprawa do kurczaka po staropolsku
Przyprawa do bigosu
Czosnek granulowany mielony w całości
Pieprz czarny mielony
Liście laurowe
Ziele angielskie
Kminek cały
Oregano
Musztarda sarepska (ostra)
Musztarda rosyjska (bardzo ostra)
Zioła prowansalskie
Posypka bomba umami
Najniższa cena: 2,99 zł
Posypka bajglowa do wszystkiego
Najniższa cena: 2,99 zł
Posypka wędzone chrupnięcie
Najniższa cena: 2,99 zł
Cynamon mielony
Imbir mielony
Bazylia
Papryka wędzona słodka mielona
Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
przechowywać w chłodnym, suchym i zacienionym miejscu
Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
McCormick Polska S.A. Stefanowo ul. Malinowa 18/20 05-552 Wólka Kosowska
Kamis
Marka | Kamis |
Więcej inspiracji na stronie www.kamis.pl
Maczugi zbójnickie Przygotowanie 10 min Gotowanie 60 min Porcje 4 Składniki: 10 podudzi z kurczaka (pałki) 8 łyżek sosu sojowego 3 łyżki ketchupu łagodnego 1 opakowanie przyprawy Kamis grill pikantny 1. Przyprawę wymieszaj z sosem sojowym i ketchupem. 2. Powstałą marynatą posmaruj podudzia i odstaw na minimum godzinę (najlepiej na noc) w chłodne miejsce. 3. Piecz na słabo rozgrzanym grillu około 1 godzinę często obracając.
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów