WINIARY
Galaretka o smaku truskawkowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,89 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Galaretka o smaku truskawkowym Dr. Oetkera to pyszny, owocowy deser. Może być z powodzeniem używana do dekoracji lodów, ciast z owocami, z kawałkami owoców czy jako samodzielny deser na zimno.
Galaretka o smaku truskawkowym (50% mniej cukru)
Najniższa cena: 2,89 zł
Galaretka o smaku truskawkowym (bez cukru) bezglutenowa
Najniższa cena: 2,55 zł
Galaretka o smaku truskawkowym bezglutenowa
Najniższa cena: 2,89 zł
Galaretka z agarem o smaku truskawkowym bezglutenowa BIO
Najniższa cena: 5,99 zł
33% taniej
Galaretka o smaku truskawkowym
Najniższa cena: 2,49 zł
Galaretka o smaku truskawkowym
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Najniższa cena: 0,89 zł
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Najniższa cena: 0,77 zł
Budyń o smaku śmietankowym
Najniższa cena: 1,19 zł
Budyń o smaku waniliowym
Najniższa cena: 1,19 zł
Budyń o smaku czekoladowym
Najniższa cena: 1,35 zł
Galaretka o smaku malinowym
Najniższa cena: 2,49 zł
Galaretka o smaku cytrynowym
Najniższa cena: 2,49 zł
Kwas cytrynowy
Drożdże suszone instant (na 0,5 kg mąki)
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii) XXL
Soda oczyszczona
Budyń o smaku malinowym
Cukier z wanilią z dodatkiem wanilii bourbon z Madagaskaru
CLASSICA Pizza Salame e Chorizo
Śmietan-fix
Pizza z szynką i pieczarkami
1. Zagotuj wodę i odmierz 500 ml. 2. Zawartość torebki wsyp do wody i dokładnie wymieszaj, aż do rozpuszczenia (nie gotuj). 3. Galaretkę wlej do salaterek i po wystudzeniu wstaw do lodówki do stężenia. Możesz też zalać owoce wystudzoną galaretką. W czasie upałów oraz by uzyskać kostki użyj mniej wody. Pamiętaj, że świeże owoce kiwi i ananasa uniemożliwiają tężenie galaretki.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Adm. Dickmana 14/15, 80-339 Gdańsk
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15, 80-339 Gdańsk
Dr. Oetker
Marka | Dr. Oetker |
Dr. Oetker wspiera SOS Wioski Dziecięce
Więcej przepisów na oetker.pl
Przepis na: Sernik na zimno truskawkowy z motylkami Spód: - 70 g biszkoptów Masa sernikowa: - 2 opak. Galaretki krystalicznej o smaku truskawka-wanilia Dr. Oetkera - 300 ml wody - 1 kg twarogu z wiaderka - 200 ml schłodzonej śmietanki min. 30 % tł. - 120 g cukru pudru Galaretka: - 1 opak. Galaretki o smaku truskawkowym Dr. Oetkera - 400 ml wody - 200 g truskawek Do dekoracji: - 5 dużych truskawek - 5 borówek - 200 ml schłodzonej śmietanki min. 30 % tł. - 15 g cukru pudru - 3-4 listki mięty Sposób przygotowania: - Dno tortownicy o średnicy 24 cm wyłóż papierem do pieczenia, a następnie biszkoptami. - Galaretki krystaliczne rozpuść w 300 ml wrzącej wody, odstaw do wystygnięcia. Twaróg wymieszaj dokładnie z cukrem pudrem. Schłodzoną śmietankę ubij, dodaj do masy sernikowej. Wlewaj niewielkim strumieniem wystudzoną galaretkę, cały czas miksując. Masę przelej na biszkopty i odstaw do lodówki do stężenia. - Galaretkę truskawkową rozpuść w 400 ml wrzącej wody, odstaw do lodówki, aby delikatnie stężała, ale nadal była lejąca. - Truskawki pokrój na połówki, ułóż na masie sernikowej. Wlej galaretkę i odstaw do lodówki do całkowitego stężenia. - Śmietankę ubij na sztywno z cukrem pudrem, przełóż do rękawa cukierniczego z ozdobną tylką. Wyszprycuj na sernik rozetki. Truskawki pokrój na grubsze plastry, układając motyle skrzydła na każdej rozetce. Z borówek ułóż głowy motyli. Sernik udekoruj listkami mięty.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00