GRZYBKI
Chleb grochowski
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Ręcznie formowany pszenny chleb z chrupiącą skórką i delikatnym miękiszem, z dodatkiem zakwasu pszennego. Podczas produkcji tego pieczywa używane są kamienne podłoża w których bochenek wypiekany jest na grubych, granitowych płytach. Wykorzystanie właściwości kamienia zapewnia równomierne rozprowadzanie gromadzonego ciepła i pozwala zamknąć w produkcie szczególne walory smakowe. Chleb słowiański posiada tzw. „czystą etykietę”, co oznacza, że jest wolny od substancji konserwujących, emulgatorów, stabilizatorów, zagęstników, aromatów oraz środków spulchniających. Jest to wyjątkowe pieczywo, które idealnie pasuje do naszych codziennych posiłków.
Mąka PSZENNA, woda, gluten PSZENNY, sól, drożdże, zakwas PSZENNY suszony, mąka ze słodu PSZENNEGO, mąka ze słodu JĘCZMIENNEGO, ekstrakt ze słodu JĘCZMIENNEGO, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
MOŻE ZAWIERAĆ: JAJA, ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), nasiona SEZAMU i SOJĘ
Chleb grochowski
Chleb rustykalny mazowiecki
Chleb mazowiecki
Chleb Zwykły
Chleb Wiejski
Chleb Sitkowy
Chleb Wileński
Chleb Pasterski
Chleb IG
Chleb Farmera
Chlebek ProBody
Chleb Słowiański
Chleb Włoski z oliwkami
Chleb orkiszowy
Chleb dobrodziej jaglany
Chleb dobrodziej gryczany
Chleb alzacki
Chleb jęczmienny
Chleb na jogurcie
Chleb biały pita BIO
Chleb ziemniaczano-cebulowy
Chleb chłopski
Chleb Kłos Orkiszu mały
Focaccia
Bułka ziemniaczana jasna
Paluszek śniadaniowy
Croissant
Ciabatta z oliwkami
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Chleb Farmera - krojony
Chleb Farmera
Podpłomyk z kiełkami żyta
Rogal z kruszonką
Bagietka
Bagietka korzenna mała
Rogal wieloziarnisty
Trójkąt z jabłkiem
Chałka drożdżowa
Paluch rustico
Truskawkowy Duet
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20 °C, do 24 godzin od momentu produkcji
Inter Europol S.A. ul. Słoneczna 22, 05-270 Marki, Polska
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów