PUTKA
Chleb Wiejski
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Chleb pszenno-żytni z dodatkiem zakwasu pszennego i żytniego, które wpływają na wyrazisty smak oraz charakterystyczny aromat miękiszu i przedłużają świeżość produktu. Chleb kłos orkiszu to wyjątkowe pieczywo, które stanowi zarówno idealną bazę do kanapek, jak również jest świetnym dodatkiem do naszych codziennych posiłków. Produkt posiada tzw. „czystą etykietę”, co oznacza, że jest wolny od substancji konserwujących, emulgatorów, stabilizatorów, zagęstników, aromatów oraz środków spulchniających.
Mąka (PSZENNA 29%, ŻYTNIA 22%, z PSZENICY ORKISZ 8%), woda, łamane ziarna PSZENICY ORKISZ 7%, nasiona SEZAMU, siemię lniane, słonecznik, sól, drożdże, cukier, błonnik roślinny, błonnik jabłkowy, środek do przetwarzania mąki: kwas askorbinowy
MOŻE ZAWIERAĆ: JAJA, ORZECHY, SELER, GORCZYCĘ, MLEKO (łącznie z LAKTOZĄ), i SOJĘ
Chleb Wiejski
Chleb grochowski
Chleb Włoski z oliwkami
Chleb rustykalny mazowiecki
Chleb mazowiecki
Chleb Zwykły
Chleb Słowiański
Chleb Sitkowy
Chleb Wileński
Chleb Pasterski
Chleb dobrodziej jaglany
Chleb dobrodziej gryczany
Chleb IG
Chleb na jogurcie
Chleb chłopski
Chleb orkiszowy
Chleb alzacki
Chleb jęczmienny
Chlebek ProBody
Chleb Farmera
Chleb ziemniaczano-cebulowy
Chleb Kłos Orkiszu mały
Focaccia
Kajzerka
Chleb Słowiański
Paluszek śniadaniowy
Bułka ziemniaczana jasna
Croissant
Bagietka korzenna mała
Półbagietka z nadzieniem czosnkowym
Bagietka
Bułka z mąką graham
Podpłomyk z kiełkami żyta
Bułka wrocławska
Paluch rustico
Trójkąt z jabłkiem
Rogal wieloziarnisty
Rogal z kruszonką
Rurka francuska z kremem o smaku waniliowym
Produkt należy przechowywać w suchym miejscu w temperaturze około +20 °C, do 24 godzin od momentu produkcji
Inter Europol S.A. ul. Słoneczna 22, 05-270 Marki, Polska
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów