KARA
Krem kokosowy (23-26% tł.) UHT
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
gotowy w 3 minuty
cukier
syrop glukozowy
olej roślinny palmowy całkowicie utwardzony
skrobia modyfikowana
emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem octowym)
żelatyna
białka MLEKA
stabilizator (fosforany potasu)
aromat
naturalny aromat wanilii bourbon
barwnik (karoteny)
sól
Produkt może zawierać śladowe ilości GLUTENU.
Wartość energetyczna | 517 kJ | 6.00% | |
Energia w n100 g 1203 kJ / 290 kcal | |||
Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal). |
Wymiar liczbowy 120
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Zgrzewane |
Waga brutto 127
g
polski
Krem kokosowy (23-26% tł.) UHT
Proszek do pieczenia (na 1 kg mąki)
Drożdże suszone instant (na 0,5 kg mąki)
Cukier wanilinowy (z naturalnym ekstraktem wanilii)
Śmietan-fix
Soda oczyszczona
Pizza z salami
Budyń o smaku śmietankowym
Budyń o smaku waniliowym
Budyń o smaku malinowym
Żelatyna uniwersalna
Pizza z szynką i pieczarkami
Pizza 4 sery
Kisiel o smaku malinowym
Kisiel o smaku owoców leśnych z kawałkami owoców
Kisiel o smaku wiśniowym
Kisiel o smaku żurawinowym
Sposób przygotowania: wersja z mlekiem 1. Do wysokiego naczynia wlej 300 ml schłodzonego mleka. 2. Zawartość torebki wsyp do mleka i miksuj całość - najpierw na niskich, a po chwili na wysokich obrotach przez ok. 3 minuty. wersja z mlekiem i masłem Utrzyj 100 g miękkiego masła na puch i dodaj je do ubitego z mlekiem Kremu (patrz pkt. 1 i 2). Połącz całość miksując przez ok. 2 minuty.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk
1 porcja (43 g) zawiera: energia 517 kJ 125 kcal 6%* Energia w 100 g 1203 kJ / 290 kcal *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk
Dr. Oetker
Marka | Dr. Oetker |
Przepis na Krem na babeczki - wersja z mlekiem: zmiksuj Krem z 200 ml schłodzonego mleka. - wersja ze śmietanką: ubij 250 ml zimnej śmietanki 30% tł., pod koniec ubijania dodaj Krem i połącz wszystko delikatnie.