Śledzie
Ważny do 29-07-2020
Dodaj do ulubionych
LISNER Śledzik na raz z cebulką 100 g
Ważny do 29-07-2020
Ważny do 20-07-2020
Ważny do 16-07-2020
Ważny do 27-07-2020
Ważny do 29-07-2020
Ważny do 04-08-2020
Dodaj do ulubionych
KING OSCAR Filety śledziowe w oleju 170 g
Ważny do 30-01-2023
Ważny do 17-08-2020
Ważny do 30-08-2022
Dodaj do ulubionych
GRAAL Filety ze śledzia w oleju 170 g
Ważny do 30-04-2023
Ważny do 21-07-2020
Ważny do 23-07-2020
Ważny do 27-07-2020
Ważny do 06-08-2020
Ważny do 06-08-2020
Ważny do 06-08-2020
Ważny do 30-07-2020
Ważny do 07-08-2020
Dodaj do ulubionych
SANTA BREMOR Filety śledziowe a`la Matjas w oleju 250 g
Ważny do 19-10-2020
Ważny do 13-07-2020
Śledź to bardzo popularna ryba o wyrazistym smaku. Jest bardzo mięsisty i bogaty w białko. Może być spożywany w bardzo różnorodnej formie i wielu daniach.
W naszej ofercie proponujemy śledzie
  • a la Matjas

  • w oleju z cebulką

  • w sosie śmietanowym

  • w sosie musztardowym

  • w sosie czosnkowym

  • w sosie koperkowym

  • w kremie pomidorowym.

W Wielkopolsce bardzo popularnym daniem są kawałki solonego śledzia w sosie na bazie śmietany. Do sosu dodawana jest cebula, kiszone ogórki oraz tarte jabłko. Całość podawana jest z gotowanymi ziemniakami. Zachęcamy do wypróbowania tego pomysłu na danie obiadowe.
Firma Lisner z powodzeniem wypuściła na rynek przekąski ze śledzia z bardzo różnymi dodatkami. Przekąska ta została nazwana śledzikiem na raz. Występuje w bardzo wielu wersjach.
W naszym sklepie znajdziesz śledzika na raz z
  • cebulką

  • cebulką i papryką

  • chilli

  • w sosie meksykańskim

  • w sosie pomidorowo-ziołowym.

Śledzik na raz to bardzo dobra propozycja ryby w wygodnej formie i niewielkiej porcji.
Inną propozycją podania śledzia są roladki. Pojawiają się one na różnego rodzaju imprezach, jako propozycja przystawki. W zależności od preferencji Możesz oddawać do nich różne dodatki: suszoną śliwkę, cebulę, suszone pomidory, ogórki, oliwki lub inne dodatki, wedle uznania. Aby przekąska utrzymała formę, należy przebić ją wykałaczką. Dzięki temu ma ładny kształt, a goście wygodnie nałożą ją na talerz.