WELL WELL
Pasta z pestkami słonecznika z suszonymi pomidorami i bazylią
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Idealna przekąska z pajdą świeżego, wiejskiego chleba. Wyraziste, lekko pikantne połączenie przyjaznych dla zdrowia składników i pysznych dodatków – słodko-kwaśnego jabłka i rumianej cebulki. Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan. Produkt pasteryzowany, o niskiej zawartości cholesterolu, źródło białka, źródło błonnika pokarmowego, nie zawiera konserwantów.
100 % z roślin
źródło błonnika
niska zawartość tłuszczów nasyconych
prosty skład
bez dodatku konserwantów
fasola biała gotowana 44 % (fasola, woda, sól)
woda
olej rzepakowy
cebula smażona (cebula suszona, olej słonecznikowy)
jabłka suszone 2,5 %
białko grochowe
sól
aromaty
przyprawy (pieprz czarny, majeranek suszony, cebula, czosnek)
Może zawierać gluten, soję, gorczycę i sezam.
niska zawartość tłuszczów nasyconych
źródło błonnika
Smaki / Aromaty | Zawiera |
Wymiar liczbowy 125
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Typ | Okładka |
Waga brutto 138
g
Średnia miara (e)
Pasta z pestkami słonecznika z suszonymi pomidorami i bazylią
Wędlina roślinna łagodna
Roślinne kotlety jaglane z burakiem
Frankfurterki roślinne wędzone
Wędlina roślinna podsuszana
Kebab klasyczny high protein
Hummus klasyczny z preclami
Hummus sriracha z preclami
Roślinny sznycel w chrupiącej panierce
Należy spożyć do: data podana na boku pojemniczka. Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +7 °C. Należy spożyć w ciągu 48 godz. po otwarciu.
48
Min. temp. °C 1
Maks. temp. °C 7
FSC - www.fsc.org, Mieszany, FSC C148205
Well Well
Marka | Well Well |
FSC
100 % z roślin Zainspiruj się - wypróbuj jako: - farsz do naleśników lub tortilli - składnik zapiekanki - wytrawną przekąskę - dodatek do pieczywa Produkujemy w 100 % roślinnie
Jedz Well, żyj Well!
Odkryj nowy wymiar roślinnej diety! Znajdź nas: Instagram: @wellwell.eu Facebook: /wellwell.eu www.well-well.eu