ALLOS
Pasta warzywna ze szpinakiem i orzechami piniowymi bezglutenowa BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Odkryj specjalność kuchni bałkańskiej – oryginalną, macedońską pastę Aiwar Rolnik, przyrządzoną z papryki, bakłażanów, peperoni i czosnku. Przyjemnie pikantny smak i wysokie walory odżywcze, Aiwar zawdzięcza unikalnej kompozycji soczystych warzyw, smażonych na oleju słonecznikowym.
Pasta stanowi doskonały dodatek do mięs, sosów, serów i kanapek, którym nadaje pikanterii i wyrazistości
papryka 82 %
bakłażan 10 %
papryka ostra 3 %
olej słonecznikowy
sól
ocet spirytusowy
czosnek
Wymiar liczbowy 300
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Macedonia Północna |
Typ | Słoik |
Waga brutto 532
g
Opakowanie zawiera 15 sugerowanych porcji produktu.
Opakowanie | Szkło - powszechnie recyklingowane |
Główny język opisu | polski |
Język danych | polski |
polski
Wymagana wysokość na półce 100
Wymagana szerokość na półce 85
Wymagana głębokość na półce 75
Wysokość 100
Szerokość 85
Głębokość 75
15
Pasta warzywna ze szpinakiem i orzechami piniowymi bezglutenowa BIO
Pasta warzywna - bakłażan i suszone pomidory
Pasta warzywna meksykańska bezglutenowa
Ajvar łagodny (pasta warzywna)
Ajvar pikantny
Groszek konserwowy
Najniższa cena: 2,59 zł
Fasola czerwona
Fasola czarna
Kukurydza konserwowa (super słodka)
Koncentrat pomidorowy 30%
Cieciorka konserwowa
Ćwikła z chrzanem
Pomidory suszone (paski w oleju)
Pomidory suszone w oleju
Papryka konserwowa ćwiartki
Chrzan tarty
Ogórki konserwowe
Ogórki kwaszone
Buraczki tarte
Seler wyborny
Przecier z ogórków kwaszonych
Najlepiej spożyć przed: data i numer partii podane nad etykietą. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
Typ | Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Rolnik
Marka | Rolnik |
Podmarka Premium
Kraj pochodzenia: Macedonia
Nazwa funkcjonalna Ajvar
Wariant pikantny