Odbierz 25 zł na pierwsze zakupy
Odbierz rabat
  • Ceny na poziomie hipermarketów!
  • Zawsze świeże produkty
  • Dostawa na wybraną godzinę (od 6:00 do 23:00)

NATRUE Napój ryżowy bez cukru

1 l
FriscoNowy, zapakowany
6,55
6,55 zł / l
Do koszyka
Potwierdź kod pocztowy

Potwierdzenie Twojej lokalizacji, pozwoli nam lepiej dopasować asortyment produktów i sposób dostawy Twoich zakupów. Więcej

Kod pocztowy:

Pełny asortyment

Dostawa Frisco VAN

Opis produktu

​Napój ryżowy bez dodatku cukru jest lekkostrawny i bogaty w witaminy, minerały i błonnik. Niska zawartość tłuszczów nasyconych, pomaga w utrzymaniu prawidłowego poziomu cholesterolu. Niska zawartość soli, pomaga w utrzymaniu prawidłowego ciśnienia krwi. Bez dodatku cukrów, zawiera jedynie naturalnie występujące cukry. Doskonale smakuje na ciepło i na zimno. Podawany na zimno ma łagodny smak o delikatnej nucie słodyczy. Podawane na gorąco, smakuje bardziej intensywnie. Jest to napój, który można spożywać o każdej porze dnia, jest idealny dla osób, które chcą zrównoważyć swoją dietę o białka roślinne, może być stosowany w diecie wegańskiej, jak i w przypadku nietolerancji na laktozę, jako zamiennik mleka krowiego. Może również przyczynić się do zalecanego minimalnego spożycia 2 litrów wody dziennie.
Wybrane starannie wyselekcjonowane ziarna są mielone, a następnie poddane procesowi maceracji. Następnie za pomocą amylaz (enzymów, które przekształcają węglowodany, takie jak skrobia w cząsteczki glukozy) z ryżu wszystkie składniki odżywcze i słodycz. Następnie dodajemy odrobinę oleju słonecznikowego, aby uzyskać pożądany smak i konsystencję. Po czym  napój poddawany jest obróbce UHT, aby zapewnić standardy bezpieczeństwa żywności przed ostatecznym zapakowaniem.



NATRUE Napój ryżowy bez cukru

Produkt dostępny
Produkt ważny do 21.10.2023
Dostępne warianty
NATRUE Napój sojowy bez cukru
Skład i alergeny
Wartości odżywcze
Parametry
Cena za kg:
6,55 / l
Producent:
VINET
Pojemność:
1 l
Sprzedawca:
Frisco S.A.
Marka:
NATRUE
EAN:
8423352400038
Przygotowywanie i przechowywanie