LA RUVIDA ITALIANA
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Najniższa cena: 6,75 zł
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Dieta bezglutenowa nie musi oznaczać wykluczenia makaronu. Nasza propozycja to unikalna mieszanka białej i żółtej kukurydzy oraz ryżu, z której produkujemy bezglutenowy makaron Spaghetti, o delikatnym i zrównoważonym smaku. Dzięki temu może on być podstawą wielu ulubionych dań makaronowych dla osób na diecie bezglutenowej, ale nie akceptujących kompromisów w kwestii smaku i konsystencji.
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Najniższa cena: 6,75 zł
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Najniższa cena: 11,99 zł
Makaron Spaghetti No 6 - tradycyjne spaghetti
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron spaghettini
Makaron Spaghetti (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron spaghetti BIO
Makaron spaghetti bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron bucatini (rurka spaghetti)
Makaron spaghetti (100% z pszenicy durum)
Makaron spaghetti
Makaron gnocchi
Makaron spaghettini
Makaron bavette
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Makaron fusili (świderki)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Classico (z ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Do 1 litra wody dodać 7 g soli i 100 g makaronu, gotować przez 10 minut mieszając od czasu do czasu. Po ugotowaniu makaron odcedzić i podawać.
Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości i numer partii z boku opakowania. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Gotować we wrzątku - Od temperatury otoczenia
Via Mantova 166, Parma, Włochy
Znak przekreślonego kłosa - IT-110-004
Barilla G. e R. Fratelli - Società per Azioni Via Mantova 166, Parma, Włochy
Barilla
Marka | Barilla |
Znak przekreślonego kłosa
Odpowiednie dla osób nie tolerujących glutenu.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów