MAKŁOWICZ I SYNOWIE
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Doskonałe do wszelkich sosów pomidorowych: od prostego, pachnącego bazylią aż do bogatszego ragù mięsnego, ponieważ dzięki wklęsłemu kształtowi dobrze połączą się ze wszystkimi składnikami sosu.
Makaron Trofie (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron cavatappi (korkociąg)
Makaron Corals - kolanko
Makaron Conchigliette - muszelka mała
Makaron gnocchi
Makaron fiori colorati (kolorowe kwiaty) z pszenicy durum
Makaron farfalle tigrate (kokardki tygrysie) z pszenicy durum
Makaron łazanki (quadretti)
Makaron fale (tagliatelle mosse)
Makaron kolanka ozdobne (creste di gallo)
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Makaron Rigatoni IGP (z pszenicy durum)
Makaron Orecchiette Pugliesi
Makaron rigatoni (100% z pszenicy durum)
Makaron muszelki
Makaron ditalini rigati (naparstek) BIO
Makaron kukurydziany cornetti rigati (kolanka) bezglutenowy 500g
Makaron Orecchiette
Makaron dla dzieci - dinozaury bezglutenowy BIO
Makaron kolanko duże
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron spaghettini
Makaron fusili (świderki)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Classico (z ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Makaron Farfalle (kokardki)
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
100 g makaronu - 1 litr wody - 7 g soli. Doprowadzić wodę do wrzenia i posolić. Dodać makaron i gotować przez 11 minut, od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzi ć i podawać.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Società per Azioni, Via Mantova 166, 43122 Parma Italy
Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni, Via Mantova 166, 43122 Parma Italy
Barilla
| Marka | Barilla |
Wstęga Möbiusa
Doskonałe do wszelkich sosów pomidorowych: od prostego, pachnącego bazylią aż do bogatszego ragù mięsnego, ponieważ dzięki wklęsłemu kształtowi dobrze połączą się ze wszystkimi składnikami sosu.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
www.barilla.com
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów