DAWTONA
Koncentrat pomidorowy
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos do makaronu Napoletana - pomidorowy z cebulą i ziołami
.
Koncentrat pomidorowy
Sos pomidorowy do spaghetti
Sos boloński z mięsem (Ragu alla Bolognese)
Sos pomidorowy z czosnkiem
Sos pomidorowy
Sos pomidorowy NAPOLI (z warzywami)
Sos toskański (mini)
Najniższa cena: 2,49 zł
Sos włoski a'la Puttanesca (z dodatkiem kaparów)
Sos włoski a'la Norma (z dodatkiem bakłażanów)
Tomato Frito - sos ze smażonych pomidorów
Najniższa cena: 13,69 zł
Sos pomidorowy PARMA (z parmezanem)
Pomidory całe bez skórki
Najniższa cena: 3,49 zł
Sos pomidorowy Arrabbiata BIO
Sos spaghetti
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Classico (z ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Sos pomidorowy z serem parmigiano reggiano
Sos pomidorowy z grillowanymi warzywami
Sos pomidorowy z bazylią
Sos do spaghetti oryginalny
Sos do spaghetti z oregano
Sos pomidorowy dla dzieci bezglutenowy BIO
Sos pomidorowy z serem mascarpone
Sos pomidorowy z warzywami BIO
Sos włoski
Makaron spaghetti
Makaron gnocchi
Makaron bavette
Makaron spaghettini
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron fusili (świderki)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron Farfalle (kokardki)
Makaron bucatini grandi n.9 (rurka spaghetti)
Makaron Orecchiette Pugliesi
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. Najlepiej spożyć przed: patrz wieczko.
5
Società per Azioni Via Mantova, 166 43122 Parma Italy
380 ml
Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova, 166 43122 Parma Italy
Barilla
| Marka | Barilla |
Po otwarciu podgrzej lekko sos, a następnie pomieszaj ze świeżo ugotowanym i odsączonym makaronem, np. Spaghetti. Sos Napoletana może być stosowany jako podstawowy sos makaronu lub jako dodatek do dań mięsnych, rybnych i warzywnych.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
www.barilla.com
Sposób przyrządzania: podgrzać sos na małej patelni mieszając od czasu do czasu, po podgrzaniu dodać świeżo ugotowanego, odcedzonego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać. Najlepiej smakuje w proporcjach: 100 g sosu na 100 g suchego makaronu.
Najlepiej smakuje z makaronem Barilla Fusilli
Czas przygotowania potrawy: około 13 minut
Nazwa funkcjonalnaSos do makaronu pomidorowy z cebulą i ziołami
WariantNapoletana
Włochy
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów