ŁOWICZ
Sos spaghetti
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos do makaronu Napoletana - pomidorowy z cebulą i ziołami
.
Sos spaghetti
Sos pomidorowy do spaghetti
Najniższa cena: 8,35 zł
Sos boloński z mięsem (Ragu alla Bolognese)
Najniższa cena: 9,99 zł
Sos pomidorowy z czosnkiem
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos pomidorowy
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos włoski a'la Puttanesca (z dodatkiem kaparów)
Najniższa cena: 9,69 zł
Sos pomidorowy z warzywami BIO
Sos włoski a'la Norma (z dodatkiem bakłażanów)
Sos toskański (mini)
Najniższa cena: 2,75 zł
Sos pomidorowy NAPOLI (z warzywami)
Sos pomidorowy PARMA (z parmezanem)
Koncentrat pomidorowy
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Sos pomidorowy Classico (z ziołami)
Sos pomidorowy z serem parmigiano reggiano
Sos pomidorowy z grillowanymi warzywami
Sos pomidorowy z bazylią
Sos do spaghetti oryginalny
Pomidory całe bez skórki
Sos do spaghetti z oregano
Sos pomidorowy Arrabbiata BIO
Sos pomidorowy dla dzieci bezglutenowy BIO
Sos pomidorowy z serem mascarpone
Sos włoski
Makaron spaghetti
Makaron gnocchi
Makaron spaghettini
Makaron bavette
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron fusili (świderki)
Makaron Farfalle (kokardki)
Makaron Orecchiette Pugliesi
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron bucatini grandi n.9 (rurka spaghetti)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. Najlepiej spożyć przed: patrz wieczko.
5
Società per Azioni Via Mantova, 166 43122 Parma Italy
380 ml
Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova, 166 43122 Parma Italy
Barilla
| Marka | Barilla |
Po otwarciu podgrzej lekko sos, a następnie pomieszaj ze świeżo ugotowanym i odsączonym makaronem, np. Spaghetti. Sos Napoletana może być stosowany jako podstawowy sos makaronu lub jako dodatek do dań mięsnych, rybnych i warzywnych.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
www.barilla.com
Sposób przyrządzania: podgrzać sos na małej patelni mieszając od czasu do czasu, po podgrzaniu dodać świeżo ugotowanego, odcedzonego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać. Najlepiej smakuje w proporcjach: 100 g sosu na 100 g suchego makaronu.
Najlepiej smakuje z makaronem Barilla Fusilli
Czas przygotowania potrawy: około 13 minut
Nazwa funkcjonalnaSos do makaronu pomidorowy z cebulą i ziołami
WariantNapoletana
Włochy
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów