ŁOWICZ
Sos spaghetti
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos do makaronu Napoletana - pomidorowy z cebulą i ziołami
.
Sos spaghetti
Koncentrat pomidorowy
Najniższa cena: 2,25 zł
Sos pomidorowy do spaghetti
Sos do spaghetti oryginalny
Najniższa cena: 8,99 zł
Tomato Frito - sos ze smażonych pomidorów
Najniższa cena: 13,69 zł
Pomidory całe bez skórki
Najniższa cena: 3,49 zł
Sos włoski a'la Norma (z dodatkiem bakłażanów)
Sos boloński z mięsem (Ragu alla Bolognese)
Sos włoski a'la Puttanesca (z dodatkiem kaparów)
Sos toskański (mini)
Najniższa cena: 2,49 zł
Sos pomidorowy z czosnkiem
Sos pomidorowy PARMA (z parmezanem)
Sos włoski
Najniższa cena: 8,99 zł
Sos pomidorowy NAPOLI (z warzywami)
Sos pomidorowy
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Classico (z ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Sos pomidorowy z grillowanymi warzywami
Sos pomidorowy z serem parmigiano reggiano
Sos pomidorowy z bazylią
Sos pomidorowy dla dzieci bezglutenowy BIO
Sos do spaghetti z oregano
Sos pomidorowy Arrabbiata BIO
Sos pomidorowy z warzywami BIO
Makaron spaghetti
Makaron gnocchi
Makaron bavette
Makaron spaghettini
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Classico (z ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Makaron Farfalle (kokardki)
Makaron Orecchiette Pugliesi
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni. Najlepiej spożyć przed: patrz wieczko.
5
Società per Azioni Via Mantova, 166 43122 Parma Italy
380 ml
Barilla G. e R. Fratelli Società per Azioni Via Mantova, 166 43122 Parma Italy
Barilla
| Marka | Barilla |
Po otwarciu podgrzej lekko sos, a następnie pomieszaj ze świeżo ugotowanym i odsączonym makaronem, np. Spaghetti. Sos Napoletana może być stosowany jako podstawowy sos makaronu lub jako dodatek do dań mięsnych, rybnych i warzywnych.
Barilla to włoska, rodzinna firma spożywcza, która została założona w 1877 roku. Obecnie jesteśmy już międzynarodową Grupą, obecną w ponad 100 krajach. Jesteśmy światowym liderem na rynku makaronów i gotowych sosów w Europie kontynentalnej, produktów piekarniczych we Włoszech i chrupkiego pieczywa w Skandynawii. Grupa Barilla jest uznawana na całym świecie jako symbol włoskiej wiedzy specjalistycznej.
www.barilla.com
Sposób przyrządzania: podgrzać sos na małej patelni mieszając od czasu do czasu, po podgrzaniu dodać świeżo ugotowanego, odcedzonego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać. Najlepiej smakuje w proporcjach: 100 g sosu na 100 g suchego makaronu.
Najlepiej smakuje z makaronem Barilla Fusilli
Czas przygotowania potrawy: około 13 minut
Nazwa funkcjonalnaSos do makaronu pomidorowy z cebulą i ziołami
WariantNapoletana
Włochy
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów