BARILLA
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron nacinane pióra od Barilli to wysokiej klasy produkt, najczęściej używany do przygotowywania dań z kuchni włoskiej. Makaron pióra najlepiej smakuje przygotowany al dente, ponieważ wówczas można docenić jego niebywałą sprężystość.
Makaron pióra to jeden z najczęściej wykorzystywanych rodzajów makaronów, jakie są używane do obiadu. Charakteryzuje się kształtem – tworzą go niewielkie, niezbyt cienkie rurki, posiadające kanelury, czyli delikatne, podłużne rowki.
Makaron pióra świetnie sprawdzi się do:
Kraj pochodzenia: Włochy
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron penne rigate (rurka skośna)
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron penne rigate (rurki skośne)
Makaron pióra (penne rigate)
Makaron penne
Najniższa cena: 3,99 zł
Makaron Penne (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron penne (rurka skośna) bezglutenowy
Najniższa cena: 6,15 zł
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron pennoni rigati (pióra) BIO
Makaron pióra
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron rigatoni (rurka karbowana)
Makaron penne rigate (pióra nacinane) bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron proteinowy penne rigate (rurka skośna wysokobiałkowa)
Makaron penne (rurki) bezglutenowy
Makaron fusilli (świderki) bezglutenowy
Makaron spaghetti
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron lasagne
Pesto Peperoncino
Najniższa cena: 15,99 zł
Makaron bavette
Makaron spaghettini
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Classico (z ziołami)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Pesto Basilico e Pistacchio (z bazylią i pistacjami)
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów