BARILLA
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron nacinane pióra od Barilli to wysokiej klasy produkt, najczęściej używany do przygotowywania dań z kuchni włoskiej. Makaron pióra najlepiej smakuje przygotowany al dente, ponieważ wówczas można docenić jego niebywałą sprężystość.
Makaron pióra to jeden z najczęściej wykorzystywanych rodzajów makaronów, jakie są używane do obiadu. Charakteryzuje się kształtem – tworzą go niewielkie, niezbyt cienkie rurki, posiadające kanelury, czyli delikatne, podłużne rowki.
Makaron pióra świetnie sprawdzi się do:
Kraj pochodzenia: Włochy
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron penne (rurka skośna) bezglutenowy
Najniższa cena: 4,99 zł
Makaron penne
Makaron pióra (penne rigate)
Makaron penne rigate (rurki skośne)
Makaron penne rigate (rurka skośna)
Makaron rigatoni (rurka karbowana)
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron pennoni rigati (pióra) BIO
Makaron maccheroni (krótkie rurki)
Makaron pióra
Makaron Penne (z semoliny z pszenicy durum)
Makaron penne rigate (pióra nacinane) bezglutenowe (kukurydziano-ryżowe)
Makaron penne (rurki) bezglutenowy
Makaron fusilli (świderki) bezglutenowy
Makaron proteinowy penne rigate (rurka skośna wysokobiałkowa)
Makaron spaghetti
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Makaron spaghettini
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Makaron tagliatelle (wstążka)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Classico (z ziołami)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Makaron lasagne
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów