ALCE NERO
Makaron penne rigate (rurki skośne) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Makaron nacinane pióra od Barilli to wysokiej klasy produkt, najczęściej używany do przygotowywania dań z kuchni włoskiej. Makaron pióra najlepiej smakuje przygotowany al dente, ponieważ wówczas można docenić jego niebywałą sprężystość.
Makaron pióra to jeden z najczęściej wykorzystywanych rodzajów makaronów, jakie są używane do obiadu. Charakteryzuje się kształtem – tworzą go niewielkie, niezbyt cienkie rurki, posiadające kanelury, czyli delikatne, podłużne rowki.
Makaron pióra świetnie sprawdzi się do:
Kraj pochodzenia: Włochy
Makaron penne rigate (rurki skośne) pełnoziarniste z pszenicy durum BIO
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron penne rigate (rurka skośna)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron pennoni rigati (pióra) BIO
Makaron spaghetti
Makaron spaghettini
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Pesto alla Genovese (z bazylii)
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Aglio (z czosnkiem, czerwonym winem i ziołami)
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Classico (z ziołami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos pomidorowy Ricotta (z serem Ricotta)
Makaron Farfalle (kokardki)
Makaron casarecce (skrętki)
Makaron Orecchiette Pugliesi
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów