DAWTONA
Sos boloński z bazylią
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami) Barilla to aromatyczna kompozycja powstała z połączenia sosu pomidorowego z warzywami (marchew, cebula, seler) z mięsem wołowo-wieprzowym; klasyczny sos włoski.
Sos Bolognese doskonale komponuje się z makaronem Spaghetti lub Tagliatelle. To sos łatwy do przygotowania - wystarczy podgrzać zawartość torebki i połączyć esencjonalny sos z ulubionym makaronem.
Sos pomidorowy Barilla - najważniejsze cechy:
Sos boloński z bazylią
Sos boloński
Sos pomidorowy Bolognese (z mięsem i warzywami)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Sos do spaghetti po bolońsku
Bolognese roślinne z białkiem grochowym bezglutenowe
Sos bolognese z czerwonym winem
Sos Boloński z cebulą i bazylią
Makaron spaghetti
Makaron bavette
Makaron gnocchi
Makaron spaghettini
Makaron fusili (świderki)
Makaron penne rigate (pióra nacinane)
Makaron tagliatelle (wstążka)
Makaron mezze penne tricolore (pióra trójkolorowe)
Makaron Farfalle (kokardki)
Makaron bucatini grandi n.9 (rurka spaghetti)
Makaron Orecchiette Pugliesi
Makaron lasagne
Sos pomidorowy Basilico (z dodatkiem bazylii)
Sos pomidorowy Napoletana (z cebulą i ziołami)
Sos pomidorowy Arrabbiata (z ostrą papryką)
Sos pomidorowy Bolognese (bezmięsny)
Podgrzać sos na małej patelni, mieszając od czasu do czasu. Po podgrzaniu dodać do świeżo ugotowanego, odcedzonego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać.
Najlepiej spożyć przed: data na wieczku. Przechowywać w temperaturze pokojowej, a po otwarciu w lodówce i spożyć w ciągu 5 dni.
5
ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa
400 g e 380 ml e
Barilla Poland Sp. z o.o. ul. Bobrowiecka 8, 00-728 Warszawa
Barilla
| Marka | Barilla |
Znak weterynaryjny na opakowaniu
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów