PROSTE HISTORIE
Pierogi z serem
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Pierogi ruskie bez glutenu.
bez glutenu
faszerowane naturą
produkt wegetariański
bez sztucznych barwników
bez GMO
Pierogi z serem
Pierogi ruskie
Pierogi domowe ruskie mrożone
Pierogi domowe z serem mrożone
Leniwe kluski
Kluski leniwe z serem mrożone
Knedle z nadzieniem morelowym
Pierogi z kapustą bezglutenowe
Pierogi z ziemniakami i szpinakiem bezglutenowe
Zamrożoną porcję wrzucać stopniowo do 2-3 litrów wrzącej, osolonej wody. Od wypłynięcia gotować około 5-7 minut. Nie dopuścić do gwałtownego wrzenia wody. Odsączyć - podać gorące do konsumpcji.
Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18 °C Przechowanie w warunkach domowych W lodówce +4 °C 1 dzień W zamrażarce -6 °C 7 dni W zamrażarce -12 °C do 30 dni W zamrażarce poniżej -18 °C do daty minimalnej trwałości Uwaga! Chronić przed rozmrożeniem. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie.
Przechowywać w temperaturze nie wyższej niż -18C. Po rozmrożeniu nie zamrażać ponownie.
Zamrożona porcję wrzucić stopniowo do wrzącej osolonej wody. Od wypłynięcia gotować około 6 minut.
39-200 Dębica, ul. Metalowców 33, Polska
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe „MATEO" Stanisław Cabaj 39-200 Dębica, ul. Metalowców 33, Polska Tel. +48 146815301 www.mateodebica.com.pl Wyprodukowano w Zakładzie Produkcyjnym 39-103 Ostrów 229 tel.: +48 17 223 57 67
Mateo
Marka | Meteo |
Czy wiesz, że nasze pierogi bezglutenowe nie zawierają konserwantów ani sztucznych barwników.
Poznaj nas. Poznaj Mateo! Podkarpackie korzenie Już od 25 lat czerpiemy z bogactwa natury Podkarpacia. Sekretem naszych klasycznych dań są doskonałe produkty. W naszej rodzinnej firmie szanujemy swoje korzenie, czerpiemy z nich inspirację. i chcemy się dzielić smakami naszego regionu. Głęboko mrożone Wszystkie nasze dania są poddawane procedurze głębokiego mrożenia w temperaturze od -30 do -35 stopni przez około 30 minut. Dzięki temu żaden ze składników nie traci świeżości ani smaku. Spróbuj również tych faszerowanych szpinakiem i ziemniakami oraz kapustą.
Czy wiesz, że w Polsce pierogi znane są prawdopodobnie od XIII wieku. Na początku przygotowywane na specjalne okazje miały różne nazwy na przykład: koladki pieczono w okresie kolędowania.
Kraj pochodzenia Polska
Wszystkie prezentowane opinie pochodzą od faktycznych konsumentów tego produktu.
Brak opinii dla wybranych filtrów