PROSTE HISTORIE
Pyzy z mięsem mrożone
Pełny asortyment
Dostawa Frisco VAN
Japońskie pierogi z wieprzowiną. Gotuj na parze lub przygotuj na patelni. Produkt głęboko mrożony.
warzywa 31% (kapusta, cebula)
mąka pszenna
mięso wieprzowe 19%
woda
tłuszcz wieprzowy
sól
bułka tarta (maka pszenna, sól, drożdże)
czosnek granulowany
gluten pszenny
wzmacniacze smaku (E621, E631)
sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól)
olej sezamowy
skrobia ziemniaczana
imbir mielony
Alergeny, w tym zboża zawierające gluten, zaznaczone pogrubioną czcionką.
Produkt może zawierać jaja oraz skorupiaki.
Wymiar liczbowy 600
Jednostka (specyficzna) | Gramów |
Kraj pochodzenia | Polska |
Typ | Zgrzewane |
Waga brutto 634
g
30
angielski
francuski
włoski
polski
portugalski
hiszpański
Pyzy z mięsem mrożone
Chickensy chrupiące kotleciki z kurczaka mrożone
Kurczak z ryżem po meksykańsku mrożony
Ziemniaki z kurczakiem mrożone
Chicken Paella danie z kurczakiem po hiszpańsku mrożone
Kurczak słodko kwaśny z warzywami i ananasem
Pielmieni wieprzowo-wołowe
Danie z kurczakiem w stylu gyros mrożone
Gyoza z kurczakiem i warzywami
Danie gotowe a la gyros
Dla uzyskania najlepszego rezultatu przygotuj danie z produktu mrożonego.
Smażyć w głębokim tłuszczu(Od postaci zamrożonej):Na głębokim oleju - smaż gyozę w temperaturze 170°C-180°C przez ok. 2,5 minuty.
Gotować we wrzątku(Od postaci zamrożonej):Gotowanie - gotuj gyozę przez ok. 3,5 minuty w lekko wrzącej wodzie.
Smażyć w płytkim tłuszczu(Od postaci zamrożonej):Na patelni - rozgrzej 1 łyżkę oleju. Ułóż zamrożoną gyozę spodem do rozgrzanej patelni i smaż przez 2 minuty. Następnie wlej 60 ml wody na patelnię. Przykryj pokrywką i gotuj pod przykryciem 2 minuty. Zdejmij pokrywkę i podsmaż jeszcze ok. 1 minutę do momentu odparowania całej wody.
Chronić przed rozmrożeniem. Po rozmrożeniu nie nadaje się do ponownego zamrożenia. Przechowywać w temperaturze *(-6°C): 1 tydzień / **(-12°C): 1 miesiąc / ***(-18°C): do daty minimalnej trwałości. Data minimalnej trwałości podana wzdłuż pionowemu zgrzewu.
Na rozgrzana patelnie nalac 15 ml oleju, smażyć pierożki przez 2 minuty, następnie dolać 60 ml wody i dusić pod przykryciem 2 minuty, odkryć i przez kolejną minutę smażyć do odparowania wody.
153 Rue de Courcelles 75017 Paris France
Wyprodukowano dla Ajinomoto Foods Europe S.A.S. 153 Rue de Courcelles 75017 Paris France
Ajinomoto
Marka | Ajinomoto |
Wyprodukowano w Polsce. UE
pon. - pt. 7.00 - 22.00
sob. - niedz. 8.00 - 21.00